logo
9 September 2015

MAC Giambattista Valli Margherita lipstick

Gepost in beauty

MAC Giambattista Valli Margherita lipstick, MAC lipstick, MAC Matte lipstick, MAC Giambattista Valli swatches, MAC Giambattista Valli review, MAC lipstick, perzik lipstick, peach lipstick, summer lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, MAC limited edition

Nadat MAC afgelopen zomer niet echt bijzondere collecties uitbracht, is het eindelijk weer tijd om enthousiast te worden over een MAC limited edition. Dit keer heeft MAC een collectie uitgebracht in samenwerking met de Franse modeontwerper Giambattista Valli. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van hem had gehoord, maar dat vind ik juist wel leuk van MAC: ze kiezen soms voor hele ‘popiejopie’ samenwerkingen als met Rihanna en Miley Cyrus, maar soms ook met hele talentvolle, artistieke mensen die nog vrij onbekend zijn of alleen in één land beroemd. Toch mooi dat zo’n ontwerper door een merk als MAC zijn naamsbekendheid verder kan verspreiden.

MAC Giambattista Valli Margherita lipstick, MAC lipstick, MAC Matte lipstick, MAC Giambattista Valli swatches, MAC Giambattista Valli review, MAC lipstick, perzik lipstick, peach lipstick, summer lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, MAC limited edition

Wat ik onder anderen leuk vind aan deze collectie is dat de lipstickhulzen dezelfde kleur hebben als de lipsticks. Dit vind ik sowieso een i-de-aal idee, want zo zie je in één oogopslag welke kleur lipstick je in handen hebt. Je hoeft de dop niet te openen of op de onderkant te kijken welke naam de lipstick heeft (als die naam je al voldoende zegt…). Naast dat het handig is, maakt het deze collectie ook gewoon bijzonder en anders dan de “standaard” MAC lipstick met zwarte huls.

Dan de kleurtjes uit de collectie: die zijn helemaal mijn ding! Van lieflijk roze, tot mysterieus donker tot perzik: allemaal zouden ze favorieten van me kunnen zijn. Echter, ik heb alleen nog de perzikkleurige Margherita (geprobeerd).

MAC Giambattista Valli Margherita lipstick, MAC lipstick, MAC Matte lipstick, MAC Giambattista Valli swatches, MAC Giambattista Valli review, MAC lipstick, perzik lipstick, peach lipstick, summer lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, MAC limited edition

De huls doet vermoeden dat Margherita wat donkerder is; de lipstick zelf is dus wat lichter dan haar buitenkant. Helaas valt de textuur van de lipstick me ietwat tegen. Ik moet ‘m een paar keer aanbrengen voor een volledig dekkend resultaat en voor een lipstick met een matte finish vind ik ‘m niet zo mat. Allemaal niet onoverkomelijk, maar van MAC had ik gewoon meer verwacht. Desalniettemin ben ik dus wel helemaal fan van de kleur en ga ik deze lipstick daarom zeker regelmatig dragen. Het is echt een zomertintje eigenlijk, jammer dat hij nu pas wordt uitgebracht.

MAC Giambattista Valli Margherita lipstick, MAC lipstick, MAC Matte lipstick, MAC Giambattista Valli swatches, MAC Giambattista Valli review, MAC lipstick, perzik lipstick, peach lipstick, summer lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, MAC limited edition

De MAC Giambattista Valli collectie is online al helemaal uitverkocht, maar in de winkel kun je ‘m nog wel scoren (al vermoed ik dat je ook daar snel moet zijn…): vanaf aanstaande zaterdag, 12 september, kun je de collectie bij fysieke MAC verkooppunten vinden. De lipsticks kosten €21,- per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties