logo
1 September 2015

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 lipstick and lipglass

Gepost in beauty

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 lipstick and lipglass, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 review, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 swatches, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 nederland, oranje lipstick, rode lipstick, mac lipstick, mac lipglass, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Yay! Ik word er altijd heel blij van als er weer een nieuwe Viva Glam lipstick/lipglass wordt uitgebracht. In september is het opnieuw zover: MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 wordt gelanceerd. Begin dit jaar bracht Miley haar eerste MAC Viva Glam producten uit, nu is het dus de beurt aan deel twee.

Voor wie het nog niet weet: ‘Every cent of the selling price of Viva Glam lipstick and lipglass goes toward helping women, men and children living with and affected by HIV/Aids’. Mocht je niet zo’n fan zijn van de producten zelf, dan kun je ze dus nog altijd uit liefdadigheid kopen ;-).

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 lipstick and lipglass, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 review, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 swatches, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 nederland, oranje lipstick, rode lipstick, mac lipstick, mac lipglass, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Excuses voor de kleine druppeltjes op de lipstick: het raam stond open terwijl ik foto’s aan het maken was en ik had niet door dat er een paar kleine druppeltjes regen op de lipstick waren beland, dit zag ik later pas.

Waar Miley’s eerste Viva Glam serie knalroze was, ging ze dit keer voor oranje. Al moet ik zeggen dat ik verwacht had dat de lipstick meer oranje zou zijn dan hij is… ik zou ‘m zelf eerder rood noemen.

De lipstick voelt heerlijk aan, heeft een heel intense kleur en is super gepigmenteerd. Niets op aan te merken! De lipglass is zoals ik van MAC gewend ben: best een beetje plakkerig, maar met mooie, subtiele glitters.

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 lipstick and lipglass, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 review, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 swatches, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 nederland, oranje lipstick, rode lipstick, mac lipstick, mac lipglass, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Toch ben ik niet omver geblazen. Ik vind de kleur van de lipstick niet onderscheidend en ook in combinatie met de lipglass krijg ik geen ‘wauw!’-gevoel. Mede omdat je van de glitters niet veel meer terugziet: het is vooral glans wat de lipglass toevoegt, maar welke lipgloss voegt geen glans toe? Ook maakt de combinatie van de twee producten dat ze neigen wat uit te gaan lopen.

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 lipstick and lipglass, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 review, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 swatches, MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 nederland, oranje lipstick, rode lipstick, mac lipstick, mac lipglass, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Van Miley had ik wat anders verwacht. laten we het daarop houden. Haar stijl is natuurlijk lekker uitgesproken en deze producten zijn dat eigenlijk niet zo.

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 is vanaf 11 september te koop bij MAC verkooppunten (edit: de producten zijn hier te koop). De lipstick kost €19,50, de lipglass €18,50.

Is MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 wat voor jou? Waarom wel/niet?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties