logo
4 September 2015

Miss Sporty Lasting Color Gel Shine #553 Hot Summer

Gepost in beauty

Miss Sporty Lasting Color Gel Shine #553 Fashionable Roze, miss sporty, miss sporty lasting color gel shine, miss sporty lasting color gel shine review, miss sporty lasting color gel shine swatches, miss sporty nagellak, miss sporty nail polish, bruine nagellak, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, budget nagellak

Bij de naam ‘Hot Summer’ moet ik eigenlijk aan een andere kleur denken, maar ach: wat maakt het uit? Miss Sporty Lasting Color Gel Shine #553 Hot Summer is echt een hot “nineties” kleurtje: Kylie Jenner bruin. Deze lak is een zusje van Tropical, die ik een tijdje geleden al liet zien.

De lak dekt goed: met één laagje ben je er eigenlijk al, maar met twee tot drie laagjes krijg je het mooiste resultaat, vind ik.

Conclusie? Hot Summer vind ik een aanrader voor de herfst, voor dat fijne adviesprijsje van €2,49! En mocht je het je nog afvragen: neeh, ik vind eigenlijk niet dat gelnagellak nou echt zoveel beter blijft zitten. Wat mij betreft is het tijd voor een nieuwe nagellaktrend!

Miss Sporty Lasting Color Gel Shine #553 Hot Summer is bijvoorbeeld hier te koop.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties