logo
15 September 2015

Miss Sporty Perfect Stay Liquid Concealer

Gepost in beauty

Miss Sporty Perfect Stay Liquid Concealer, miss sporty, miss sporty perfect stay liquid concealer, miss sporty concealer, make-up, miss sporty perfect stay liquid concealer review, miss sporty foundation, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Een tijdje geleden schreef ik al over de Miss Sporty Perfect Stay Foundation. De concealer die “daarbij hoort” (maar je kunt ‘m natuurlijk met elke foundation combineren) is de Miss Sporty Perfect Liquid Concealer. Ik heb deze getest in kleurnummer 001 Light. Er is nog één andere kleur: 002 Medium. De kleurvarianten zijn dus erg beperkt!

Miss Sporty Perfect Stay Liquid Concealer, miss sporty, miss sporty perfect stay liquid concealer, miss sporty concealer, make-up, miss sporty perfect stay liquid concealer review, miss sporty foundation, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Als je me wat langer volgt, dan weet je dat ik zweer bij de NARS Radiant Creamy concealer. Een concealer moet echt van goeden huize komen, wil hij deze concealer voor mij evenaren. Gezien Miss Sporty natuurlijk echt een budgetmerk is (en NARS niet) had ik eerlijk gezegd geen héél hoge verwachtingen.

De concealer is voor mij íets te donker en te geel, maar zeker niet zo dat ik ‘m niet draagbaar vind. Zoals je ziet dekt hij prima. Ik vind ook dat hij gedurende de dag goed blijft zitten (Miss Sporty belooft een houdbaarheid van tien uur, maar dat vind ik altijd zo lastig beoordelen – je veegt een keer ongemerkt langs je gezicht en je veegt het weg). Afpoederen doe ik voor de houdbaarheid, maar voor het glimmen is het niet heel erg nodig.

Miss Sporty Perfect Stay Liquid Concealer, miss sporty, miss sporty perfect stay liquid concealer, miss sporty concealer, make-up, miss sporty perfect stay liquid concealer review, miss sporty foundation, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Toch kan de dekking helaas niet tippen aan mijn geliefde NARS concealer. Ik heb een stuk meer product nodig dan van NARS (zo kan een product dus goedkoop lijken, waarna dit in de praktijk vies tegen blijkt te vallen) en moet goed mijn best doen om de echt rode plekken te camoufleren. Dat is met NARS een fluitje van een cent. Maar goed: daar betaal je bij NARS dan ook een keer of zeven zoveel voor.

Miss Sporty Perfect Stay Liquid Concealer, miss sporty, miss sporty perfect stay liquid concealer, miss sporty concealer, make-up, miss sporty perfect stay liquid concealer review, miss sporty foundation, nars radiant creamy concealer, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Conclusie: je krijgt waar voor je geld. Gezien de prijs van deze concealer ben ik tevreden.

Miss Sporty Perfect Stay Liquid Concealer kost €2,99 en is bijvoorbeeld te koop bij bol.com.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties