logo




30 September 2015

Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara

Gepost in beauty

Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara review, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara kopen, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, miss sporty mascara, budget mascara, klontervrije mascara, mascara volume

Mascara’s: aan de ene kant vind ik ze saai (mascara is immers “gewoon” mascara), maar aan de andere kant ook een uitdaging. Je wilt toch altijd een mascara ontdekken die nét weer wat beter is dan je favoriet. De Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara zegt (als ie kon praten ;-)) voor mega veel volume en een resultaat zonder klontjes te zorgen. Bovendien moet de mascara comfortabel zijn om te dragen en gemakkelijk om aan te brengen.

Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara review, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara kopen, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, miss sporty mascara, budget mascara, klontervrije mascara, mascara volume

Ik weet het niet zo goed met deze mascara. In gebruik vind ik ‘m niet zo prettig. Het creatieve borsteltje is creatief bedacht, maar daar houdt het ook wel op: ik vind juist wel dat deze mascara de neiging heeft snel te klonteren en dat de vorm van het borsteltje ervoor zorgt dat de mascara níet zo gemakkelijk aanbrengt.

Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara review, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara kopen, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, miss sporty mascara, budget mascara, klontervrije mascara, mascara volume

Daar staat tegenover dat als ik naar de voor- en nafoto kijk, ik wel te spreken ben over het resultaat. Ik houd het daarom op ‘prima, maar niet bijzonder’. Gezien zijn prijs mag hij er best zijn.

Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara review, Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara kopen, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, miss sporty mascara, budget mascara, klontervrije mascara, mascara volume

De Miss Sporty Pump Up Booster Lash Modifier Mascara kost €4,49.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties