logo
7 September 2015

NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water

Gepost in beauty

Als je graag innovatieve huidverzorgingsproducten probeert, dan zul je vast wel eens van Micellair Water hebben gehoord. Micellair Water zou je kunnen zien als water met magneetjes (micellen): de micellen trekken olie, vuil en make-up aan en omsluiten ze, waardoor make-up en ander vuil snel en gemakkelijk wordt verwijderd.

Het product wordt steeds populairder. Ook NIVEA heeft Micellair Water in haar assortiment en sinds kort zijn daar twee nieuwe varianten aan toegevoegd. De hele Micellair Water range bestaat nu uit de volgende drie producten:

– NIVEA 3in1 Sensitive Micellair Water voor de gevoelige huid. Deze bevat onder anderen druivenpitolie, een verzorgend ingrediënt. Dexpanthenol zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft.

– NIVEA 3in1 Verfrissend Micellair Water voor de normale huid (nieuw). Deze bevat onder anderen Vitamine E, wat de huid zo goed mogelijk hydrateert.

– NIVEA 3in1 Verzachtend Micellair Water voor de droge huid (nieuw). De amandelolie in dit product kalmeert en verzacht de huid, maar zorgt er ook voor dat de huid zo min mogelijk vocht verliest.

NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water / Fashion is a party

In bovenstaande video deel ik mijn eerste ervaringen met NIVEA 3in1 Verzachtend Micellair Water met jullie. Ik koos natuurlijk voor deze variant vanwege mijn droge huid. Ook ga ik in de video verder in op de voordelen van Micellair Water:

1. Het is snel en makkelijk: 3in1 reiniging voor gezicht en ogen.
2. Verzorgt de huid: hydrateert en droogt de huid niet uit.
3. Een passende NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water voor elk huidtype.

De twee nieuwe varianten Micellair Water zijn tot 2016 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Daarna kun je ze ook bij de meeste andere drogisterijen en supermarkten vinden. NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water kost €5,99 per stuk.

– Dit is een advertorial –

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties