logo
4 September 2015

Outfit recap augustus

Gepost in mijn outfits

Outfit recap augustus, outfit recap, augustus, summer suit, & other stories, adidas stan smith, zomeroutfits, cos, weekday, maxi dress, midi skirt, stijl van jo, mango, cropped jeans, fashion blogger, fashion is a partyOutfit recap augustus, outfit recap, augustus, summer suit, & other stories, adidas stan smith, zomeroutfits, cos, weekday, maxi dress, midi skirt, stijl van jo, mango, cropped jeans, fashion blogger, fashion is a partyOutfit recap augustus, outfit recap, augustus, summer suit, & other stories, adidas stan smith, zomeroutfits, cos, weekday, maxi dress, midi skirt, stijl van jo, mango, cropped jeans, fashion blogger, fashion is a partyOutfit recap augustus, outfit recap, augustus, summer suit, & other stories, adidas stan smith, zomeroutfits, cos, weekday, maxi dress, midi skirt, stijl van jo, mango, cropped jeans, fashion blogger, fashion is a partyOutfit recap augustus, outfit recap, augustus, summer suit, & other stories, adidas stan smith, zomeroutfits, cos, weekday, maxi dress, midi skirt, stijl van jo, mango, cropped jeans, fashion blogger, fashion is a partyOutfit recap augustus, outfit recap, augustus, summer suit, & other stories, adidas stan smith, zomeroutfits, cos, weekday, maxi dress, midi skirt, stijl van jo, mango, cropped jeans, fashion blogger, fashion is a partyOutfit recap augustus / Fashion is a party

Augustus is voorbij en daarmee ook gelijk de zomer lijkt het. Ik ben er nog helemaal niet aan toe om afscheid te nemen van de lange dagen en de zon! Gelukkig leert de ervaring dat het tot en met ongeveer half oktober nog makkelijk 25 graden kan worden. En ik kan me herinneren dat het vorig jaar op 1 november gewoon “heet” was… There’s hope, people. There’s hope. 

Natuurlijk zet ik ook deze maand weer al mijn outfits van de afgelopen maand voor je op een rij. Dit keer zijn de derde en de laatste outfit mijn favorieten, denk ik. Welke outfit(s) vind jij het leukst?

P.S. Klik op de foto’s voor de originele outfitposts!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties