logo
27 September 2015

Overknees and bare legs

Gepost in fashion

overknees, overknee boots, streetstyle, overknee laarzen, bloggers, bloggers overknee, outfit overknee, queen of jetlags, weworewhat, ring my bell, fashion bloggers, fashion is a party, outfitinspiratie

Ik zie het overal op dit moment: (overknee) boots in combinatie met blote benen. Het is er natuurlijk ook helemaal de tijd van het jaar voor: al koud genoeg en nog warm genoeg.

Ik geloof niet dat ik me heel gemakkelijk zou voelen in een look als die van de dames hierboven, maar een oversized trui van een grof materiaal in combinatie met blote benen en overknees vind ik een fantastisch plaatje.

Jij?

Bronnen foto’s: 
Ring My Bell / WeWoreWhat Queen of Jetlags / elle.de

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties