logo
24 September 2015

Rimmel PROVOCALIPS 16HR Kissproof Lip Colour Not guilty

Gepost in beauty

Rimmel PROVOCALIPS 16HR Kissproof Lip Colour Not guilty, rimmel provocalips, rimmel provocalips not guilty, rimmel lipstick, douglas, rimmel provocalips swatches, rimmel provocalips review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Toen de Rimmel PROVOCALIPS lipsticks op de markt werden gebracht, waren ze gelijk een regelrechte hit. Ook ik was (en ben) helemaal weg van ze: nog nooit heb ik lipsticks meegemaakt die zó goed blijven zitten. Het was daarmee een kwestie van tijd voordat de Rimmel lipsticklijn uitgebreid zou worden. Dat is sinds een maandje gebeurd: er zijn twee nieuwe Rimmel PROVOCALIPS kleuren om aan je collectie toe te voegen. In deze post laat ik je Rimmel PROVOCALIPS Not guilty zien.

Rimmel PROVOCALIPS 16HR Kissproof Lip Colour Not guilty, rimmel provocalips, rimmel provocalips not guilty, rimmel lipstick, douglas, rimmel provocalips swatches, rimmel provocalips review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De tint is roodbruin, echt een herfstkleurtje. Net zoals bij de andere PROVOCALIPS lipsticks bestaat ook Not Guilty uit aan de ene kant een kleur en aan de andere kant een topcoat om mee te “sealen”. Dat is geen gloss, maar echt een fixerend laagje. Al zorgt hij wel voor een gezonde glans.

Rimmel PROVOCALIPS 16HR Kissproof Lip Colour Not guilty, rimmel provocalips, rimmel provocalips not guilty, rimmel lipstick, douglas, rimmel provocalips swatches, rimmel provocalips review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ook deze PROVOCALIPS blijft weer zitten als een huis. Als je bijvoorbeeld veel eet en drinkt, merk je wel dat de lipstick vanuit de binnenkant van je lippen wat gaat “afbrokkelen”(waardoor ik ‘m daar wil bijwerken), maar de lipstick geeft geen kleur af. Aan het einde van de dag moet ik echt boenen om hem eraf te krijgen. Rimmel adviseert om dit met een remover op oliebasis te doen.

Als ik weet dat ik een drukke dag heb of in ieder geval een dag waarop ik zeker ga vergeten om mijn lipstick bij te werken, dan vind ik het ideaal om een Rimmel PROVOCALIPS te dragen. Ik kan ze zeker aanraden!

Rimmel PROVOCALIPS 16HR Kissproof Lip Colour Not guilty, rimmel provocalips, rimmel provocalips not guilty, rimmel lipstick, douglas, rimmel provocalips swatches, rimmel provocalips review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Je vindt Rimmel PROVOCALIPS lipstick bijvoorbeeld bij Douglas voor €11,95.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties