logo
7 September 2015

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette

Gepost in beauty

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, urban decay, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette review, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette swatches, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette nederland, Urban Decay Naked dupe, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette compare, Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, smoky eyes, oogschaduw

Na nummer één, twee en drie moet Urban Decay uitgeteld zijn geweest: in plaats van een deel vier maakten ze een Urban Decay Naked Smoky palette. De Urban Decay Naked paletten zijn standaard super populair en ook dit, in Nederland net gelanceerde, palette geniet weer volop aandacht in beautyland. Blijkbaar houden we gewoon erg van “naked” kleuren. Smoky eyes zijn natuurlijk verre van naked, maar vaak bestaan ze wel uit – een soort van – natuurlijke tinten.

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, urban decay, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette review, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette swatches, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette nederland, Urban Decay Naked dupe, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette compare, Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, smoky eyes, oogschaduw

Wat ik zo mooi vind aan het merk Urban Decay: je hebt op zijn minst altijd het gevóel dat je waar voor je geld krijgt. Een prachtig vormgegeven, degelijk palette in een mooi ontworpen doos… en dan in dit geval ook nog een echt goede, dubbelzijdige kwast en niet te vergeten zachte, gepigmenteerde oogschaduws. Bij dit palette zit bovendien een “lookbook” met daarin meerdere tutorials voor het gebruik van het palette. Ik ben te eigengereid om die instructies op te gaan volgen, maar wat ik maar wil zeggen schrijven: Urban Decay laat zien dat ze moeite doet.

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, urban decay, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette review, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette swatches, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette nederland, Urban Decay Naked dupe, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette compare, Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, smoky eyes, oogschaduwUrban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, urban decay, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette review, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette swatches, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette nederland, Urban Decay Naked dupe, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette compare, Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, smoky eyes, oogschaduw

Eigenlijk vind ik dat dit palette een stuk veelzijdiger is dan smoky eyes. Al is smoky eyes best een breed begrip tegenwoordig. In het palette vind je zowel matte als metallic tinten, en zowel bruintinten, grijstinten, als iets wat neigt naar groen en iets wat neigt naar paars. Ook de balans tussen lichte en donkere kleuren is goed. Op die manier kun je met Urban Decay Naked Smoky alle kanten op en hoef je dus echt niet per se te gaan voor heftige smoky eyes.

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, urban decay, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette review, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette swatches, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette nederland, Urban Decay Naked dupe, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette compare, Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, smoky eyes, oogschaduwUrban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, urban decay, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette review, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette swatches, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette nederland, Urban Decay Naked dupe, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette compare, Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, smoky eyes, oogschaduw

Ik heb bewust een wat subtielere look gemaakt, zodat je kunt zien dat je het Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette daar ook prima voor kunt gebruiken. De kleuren waarmee ik aan de slag ging zijn Password, Dirtysweet, Rader en Thirteen. Ik heb de bijgeleverde kwast gebruikt, daar kan ik prima mee uit de voeten!

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette / Fashion is a party

Alle kleuren zijn echt heel goed gepigmenteerd en hebben een geweldig fijne textuur. Zelfs Combust, alleen die is gewoon precíes mijn huidskleur, dus die valt op mijn huid helaas compleet weg.

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, urban decay, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette review, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette swatches, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette nederland, Urban Decay Naked dupe, Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette compare, Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, smoky eyes, oogschaduw

Tja, ik ben enthousiast! Hier ga ik nog heel veel plezier van hebben!

Het Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette kost €49,90 en is in Nederland te koop bij ICI Paris XL.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties