logo




13 September 2015

Win vier Maestro make-up kwasten!

Gepost in beauty

winactie, mari van de ven, gesponsorde post, make-up kwasten, fashion is a party, beautyblog, anastasia beverly hills contour book, worldofbeauty.nl, world of beauty, make-up kwasten, fijne make-up kwasten, rosé make-up kwasten

Laatst schreef ik vol enthousiasme over de make-up kwasten van Maestro, het kwastenmerk van Mari van de Ven. Wat mij betreft zijn dit echte aanraders en daarom geef ik de vier kwasten die ik heb weg aan één van jullie! Niet letterlijk míjn kwasten natuurlijk, je krijgt spiksplinternieuwe ;-).

De vier kwasten die je zult ontvangen zijn de Maestro foundationkwast, poederkwast, shaperkwast en het Maestro oogschaduw-/blendpenseel. Voor ieder wat wils: als je van make-up houdt, dan moet je met deze vier uit de voeten kunnen!

Wat je doet om te winnen? De Facebook pagina van worldofbeauty.nl liken en vervolgens een reactie achterlaten waarin je laat weten dat je mee wilt doen. That’s it!


Succes!

P.S. Mocht je niet winnen, dan kun je Maestro altijd nog 24/7 shoppen bij worldofbeauty.nl.


Dit is een gesponsorde post. Foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 20 september 2015. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties