logo
26 September 2015

Go green

Gepost in mijn outfits

go green, fashion is a party, fashion blogger, zomerjas, & other stories, zwarte broek, mango, sarenza, loafers, fashion blogger, zalando collection, zwarte shopper, arnhem, herfstoutfitgo green, fashion is a party, fashion blogger, zomerjas, & other stories, zwarte broek, mango, sarenza, loafers, fashion blogger, zalando collection, zwarte shopper, arnhem, herfstoutfitgo green, fashion is a party, fashion blogger, zomerjas, & other stories, zwarte broek, mango, sarenza, loafers, fashion blogger, zalando collection, zwarte shopper, arnhem, herfstoutfitgo green, fashion is a party, fashion blogger, zomerjas, & other stories, zwarte broek, mango, sarenza, loafers, fashion blogger, zalando collection, zwarte shopper, arnhem, herfstoutfit

Mag een zomerjas nog als de herfst is begonnen? Ik vond van wel ;-).

Ik draag:

& Other Stories lichtgroene jas (hier kun je & Other Stories jassen vinden)
MANGO zwarte broek (hier kun je een look alike vinden)
Sarenza loafers (kun je hier vinden)
H&M Trend ketting (hier kun je een look alike vinden)
Zalando zwarte leren shopper (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties