logo
27 October 2015

22

Gepost in mijn outfits

22, 22 jaar, herfstoutfit, 27 oktober, jarig op 27 oktober, verjaardag, happy birthday, sweater, h&m trend, vanharen, zwarte enkellaarzen, skinny jeans, wollen sjaal, zwarte sjaal, fashion blogger, fashion is a party22, 22 jaar, herfstoutfit, 27 oktober, jarig op 27 oktober, verjaardag, happy birthday, sweater, h&m trend, vanharen, zwarte enkellaarzen, skinny jeans, wollen sjaal, zwarte sjaal, fashion blogger, fashion is a party22, 22 jaar, herfstoutfit, 27 oktober, jarig op 27 oktober, verjaardag, happy birthday, sweater, h&m trend, vanharen, zwarte enkellaarzen, skinny jeans, wollen sjaal, zwarte sjaal, fashion blogger, fashion is a party22, 22 jaar, herfstoutfit, 27 oktober, jarig op 27 oktober, verjaardag, happy birthday, sweater, h&m trend, vanharen, zwarte enkellaarzen, skinny jeans, wollen sjaal, zwarte sjaal, fashion blogger, fashion is a party22, 22 jaar, herfstoutfit, 27 oktober, jarig op 27 oktober, verjaardag, happy birthday, sweater, h&m trend, vanharen, zwarte enkellaarzen, skinny jeans, wollen sjaal, zwarte sjaal, fashion blogger, fashion is a party

Als ik dit schrijf duurt het nog ongeveer een uur voordat ik nooit meer 21 zal zijn. En alles wat daarvoor komt. Als jullie dit lezen ben ik voor het eerst officieel 22 jaar.

Eerlijk gezegd ben ik nog nooit zo weinig met mijn verjaardag bezig geweest als dit jaar. Ik begin langzaam in de fase van ‘shit, ik ben ook nog jarig, dat ook nog’ te belanden, geloof ik. Toch probeer ik zo niet te denken. Jarig zijn is een feestje!

Tot nu toe postte ik hier elk jaar een feestelijke post op mijn verjaardag: van een outfitpost met ballonnen (vorig jaar) tot het weggeven van negentien prijzen toen ik negentien werd. Dit jaar doe ik het met een “doodgewone” outfitpost. Niet omdat ik te lui ben voor iets anders, maar ik voel me zo langzamerhand een beetje te oud om hier te roepen: ‘Kijk jongens, ik ben jarig!’. Al geloof ik ook dat dat slechts de gemoedstoestand is waar ik dit jaar in zit. Wellicht denk ik er volgend jaar anders over. In ieder geval doe ik niet alsof het anders is en snap ik ook de tegenstrijdigheid van wat ik zojuist opgeschreven heb, want ik doe hier natuurlijk in feite elke dag niets anders dan mezelf het centrale middelpunt maken.

Goh, nu klinkt het een beetje alsof ik het stom vind om jarig te zijn, hè? Zeker niet! Ik ga vanavond gezellig uit eten in good old Brabant, krijg komend weekend een huis vol aandacht kado en ik mag terugkijken op een dynamisch levensjaar. Cheers!

Ik draag:

H&M Trend sweater (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte enkellaarzen (kun je hier vinden)
& Other Stories zwarte wollen sjaal (kun je hier vinden)
Heaven Eleven via Ciraad.nl ketting (kun je hier vinden)
Fashionology ring (hier kun je Fashionology vinden)


Shop mijn look:

P.S. Weet je wat ik cool vind? Ik ben op dezelfde dag jarig als Amsterdam. Ja, echt! Amsterdam wordt vandaag 740 jaar.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties