logo
18 October 2015

Bobbi Brown Brightening Brick Pastel Peach

Gepost in beauty

Bobbi Brown Brightening Brick Pastel Peach, bobbi brown, bobbi brown brightening brick, fashion blogger, fashion is a party, bobbi brown blush, bobbi brown highlighter, multifunctionele make-up, bobbi brown brightening brick swatches, bobbi brown brightening brick review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De brightening bricks van Bobbi Brown: ik ben ze vaak genoeg online en offline tegengekomen, maar heb nooit veel aandacht aan ze besteed. Alle aandacht gaat natuurlijk al naar Bobbi’s shimmer bricks. Maar waarom eigenlijk? Is een brightening brick niet óók heel mooi? Ik besloot het te proberen.

Allereerst: wat is een brightening brick precies? Volgens Bobbi krijg je met dit product ‘warmth, color and glow’. De brightening brick is een combinatie van bronzer, blush en highlighter.

Volgens het merk zorgt de brightening brick er door een moisture magnet voor dat lijntjes en droge plekken minder zichtbaar zijn, absorbeert het olie (tegen een glimhoofd) en bevat het vitamine E.

Bobbi Brown Brightening Brick Pastel Peach, bobbi brown, bobbi brown brightening brick, fashion blogger, fashion is a party, bobbi brown blush, bobbi brown highlighter, multifunctionele make-up, bobbi brown brightening brick swatches, bobbi brown brightening brick review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik heb er even een tijdje over gedaan voordat ik aan dit product begon te wennen. Eerlijk gezegd wist ik in eerste instantie totaal niet wat ik ermee moest. Ik gebruik blush, bronzer en highlighter, maar dat alles in één product? Dat zou ik dan toch gewoon dragen als een blush. Maar zoveel kleur geeft een brightening brick niet af: lang niet zoveel als ik van blush gewend ben. Op onderstaande na-foto heb ik “kwast na kwast” aangebracht.

De weinig pigmentatie is als ik het goed begrijp bewust gedaan, zodat je de brightening brick ook over je hele gezicht kunt dragen als een subtiele, natuurlijke glow. Ja, er is echt wel over dit multifunctionele product nagedacht.

Ik ben van mijn brightening brick gaan houden. Nog steeds breng ik er het liefst lekker veel van aan als blush (want ik vind ‘m als blush erg mooi). Het effect van de brightening brick is niet zo poederig, zoals een poeder blush soms kan zijn, maar blendt heel mooi in de huid.

Bobbi Brown Brightening Brick Pastel Peach, bobbi brown, bobbi brown brightening brick, fashion blogger, fashion is a party, bobbi brown blush, bobbi brown highlighter, multifunctionele make-up, bobbi brown brightening brick swatches, bobbi brown brightening brick review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Mijn persoonlijke smaak is gewoon dat ik niet zo excited word van subtiel (ja, dit staat een beetje haaks op de Bobbi Brown filosofie natuurlijk, maar ik houd evengoed van het merk). Daarom zal ik de volgende keer toch weer eerder naar de shimmer bricks dan naar de brightening bricks kijken. Neemt niet weg dat ik zojuist welgemeend geschreven heb dat ik van dit product ben gaan houden en dat ik ‘m vaak gebruik.

Er zijn nog vijf andere kleuren, naast Pastel Peach. Bobbi Brown Brightening Brick kost €49,- en is bijvoorbeeld te koop bij De Bijenkorf.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties