logo
5 October 2015

Laugh at the confusion

Gepost in mijn outfits

laugh at the confusion, fashion is a party, fashion is a party outfits, bomberjack, loafers, jeans, zonnebril, heaven eleven, ciraad.nl, & other storieslaugh at the confusion, fashion is a party, fashion is a party outfits, bomberjack, loafers, jeans, zonnebril, heaven eleven, ciraad.nl, & other storieslaugh at the confusion, fashion is a party, fashion is a party outfits, bomberjack, loafers, jeans, zonnebril, heaven eleven, ciraad.nl, & other storieslaugh at the confusion, fashion is a party, fashion is a party outfits, bomberjack, loafers, jeans, zonnebril, heaven eleven, ciraad.nl, & other storieslaugh at the confusion, fashion is a party, fashion is a party outfits, bomberjack, loafers, jeans, zonnebril, heaven eleven, ciraad.nl, & other stories

…because some day it’ll all make sense.

Ik draag:

& Other Stories grijs t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories zwart bomberjack (kun je hier vinden)
MANGO skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Sarenza loafers (kun je hier vinden)
H&M Divided zonnebril (hier kun je een look alike vinden)
Heaven Eleven via Ciraad.nl ketting (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties