logo




30 October 2015

Bourjois 1 Seconde Rouge Obscur Nail Enamel

Gepost in beauty

Bourjois 1 Seconde Rouge Obscur Nail Enamel, bourjois 1 seconde nagellak, bourjois 1 seconde swatches, bourjois 1 seconde review, bourjois rouge obscur, paarse nagellak, bordeaux nagellak, rode nagellak, herfstkleuren, beautyblog, lange nagels

De Bourjois 1 Seconde nagellakken vind ik heerlijk: ze dekken veelal goed, zijn snel droog en zitten ook nog eens in zo’n lekker chic potje. Dat ze niet erg praktisch op te bergen zijn (vanwege die lange punt), dat neem ik maar voor lief.

Op deze foto draag ik twee laagjes van de kleur Rouge Obscur, maar aan één laagje heb je in principe genoeg. Ik draag er twee, omdat de lak dan wat beter blijft zitten en wat intenser van kleur is.

Rouge Obscur is een nieuwe tint, die ergens tussen paars, bordeaux en donkerbruin in zit. Ik vind het een prachtige, vampy kleur!

Bourjois is bijvoorbeeld te koop bij Etos, Kruidvat, ICI Paris XL en Douglas. De Bourjois 1 Seconde nagellakken hebben een adviesprijs van €8,49 per stuk.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties