logo
17 October 2015

Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush Fading Into Dawn

Gepost in beauty

Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush Fading Into Dawn, catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, gradient blush, catrice fallosophy blush, fashion blogger, fashion is a party, blush, catrice limited edition

Gradient blushes: er zijn er al velen uitgebracht, maar ze blijven mooi. De Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush Fading Into Dawn is de nieuwste op de markt. En een felle donder, haha!

Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush Fading Into Dawn, catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, gradient blush, catrice fallosophy blush, fashion blogger, fashion is a party, blush, catrice limited edition

Zo, nu ben ik eigenlijk al klaar met deze post. Want met ‘gradient, roze en fel’ vat ik de Powder Blush al aardig samen. Je kunt ‘m ook subtieler aanbrengen hoor: dan moet je gewoon zorgen voor wat minder poeder op je kwast.

Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush Fading Into Dawn, catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, gradient blush, catrice fallosophy blush, fashion blogger, fashion is a party, blush, catrice limited edition

Hij is mooi, maar deze blush zul je toch vooral kopen vanwege zijn uiterlijk. Eenmaal aangebracht vind ik ‘m niet zo onderscheidend. Al krijg je er wel van die heerlijke ‘ik heb net een lange boswandeling gemaakt’-blosjes van.

Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush Fading Into Dawn, catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, gradient blush, catrice fallosophy blush, fashion blogger, fashion is a party, blush, catrice limited edition

Catrice FALLosophy Gradation Powder Blush Fading Into Dawn kost €3,99. De FALLosophy is nog tot en met half november verkrijgbaar bij Kruidvat of zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties