logo
13 October 2015

Catrice FALLosophy Matt Eye Shadows

Gepost in beauty

Catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, catrice fallosophy matt eye shadow, catrice fallosophy nederland, catrice oogschaduw, catrice mono's, catrice swatches, catrice fall 2015, catrice herfst 2015, beautytrends herfst 2015, beauty trends fall 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

FALLosophy is de naam van de nieuwe limited edition collectie van Catrice. Ik vind het een super mooie collectie, die zeker even het limited edition schap bekijken waard is! In deze post laat ik jullie de drie Matt Eye Shadows uit de Catrice FALLosophy collectie zien.

Catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, catrice fallosophy matt eye shadow, catrice fallosophy nederland, catrice oogschaduw, catrice mono's, catrice swatches, catrice fall 2015, catrice herfst 2015, beautytrends herfst 2015, beauty trends fall 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Zoals je ziet hebben de oogschaduws alledrie een patroon van bladeren. Mooi en toepasselijk binnen het thema! De kleuren zijn wat mij betreft wat koeler dan dat je zou verwachten bij de herfst. Aan de andere kant had ik bruin en groen ook wel weer afgezaagd gevonden: er zijn in het verleden genoeg essence en Catrice limited editions geweest met zulke herfsttinten.

Catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, catrice fallosophy matt eye shadow, catrice fallosophy nederland, catrice oogschaduw, catrice mono's, catrice swatches, catrice fall 2015, catrice herfst 2015, beautytrends herfst 2015, beauty trends fall 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Catrice noemt de kleuren donkergroen (Robin Wood), mauve (Mauving Leaves) en paars (Berrytale). In de swatches zijn ze duidelijk van elkaar te onderscheiden, maar in de pan moet je best goed kijken welke je vast hebt en liggen de tinten dicht bij elkaar.

Catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, catrice fallosophy matt eye shadow, catrice fallosophy nederland, catrice oogschaduw, catrice mono's, catrice swatches, catrice fall 2015, catrice herfst 2015, beautytrends herfst 2015, beauty trends fall 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De oogschaduws zijn super goed gepigmenteerd, ik ben onder de indruk! Alleen Robin Wood vind ik iets korrelig. Ook blenden de eye shadows prima (wat nog wel eens een uitdaging kan zijn bij matte oogschaduws). Maar zie ik bij Robin Wood nou een subtiele shimmer of ligt dat aan mij… ?

Catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, catrice fallosophy matt eye shadow, catrice fallosophy nederland, catrice oogschaduw, catrice mono's, catrice swatches, catrice fall 2015, catrice herfst 2015, beautytrends herfst 2015, beauty trends fall 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Voor mijn look heb ik Robin Wood in de crease gebruikt, Berrytale op mijn ooglid en Mauving Leaves bij mijn onderste waterlijn.

Catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, catrice fallosophy matt eye shadow, catrice fallosophy nederland, catrice oogschaduw, catrice mono's, catrice swatches, catrice fall 2015, catrice herfst 2015, beautytrends herfst 2015, beauty trends fall 2015, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Catrice FALLosophy Matt Eye Shadow kost €2,89 per stuk en ligt nog tot en met half november of zolang de voorraad strekt bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties