logo
18 October 2015

Catrice FALLosophy Nail Lacquer Mauving Leaves

Gepost in beauty

catrice cosmetics, catrice fallosophy, catrice fallosophy review, catrice fallosophy swatches, catrice fallophy nail lacquer, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, nagels lang laten groeien, mauve nagellak, paarse nagellak

Het Catrice FALLosophy lakje dat me het mooiste leek is Mauving Leaves. Die heb ik meegenomen! Het gaat uiteraard om een mauve nagellakje: een beetje grijzig paars. Een bijzondere kleur, die ik heel tof vind.

Helaas dekt ie wat minder goed dan dat ik had gehoopt en verwacht: je hebt echt wel drie laagjes nodig voor een volledig dekkend resultaat.

Daar staat tegenover dat die drie laagjes echt heel erg lang zijn blijven zitten bij mij: zo’n vijf dagen zonder chippen!

Catrice FALLosophy Nail Lacquer kost €2,89 per nagellak en is nog tot en met half november of zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Kruidvat.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties