logo
6 October 2015

CHANEL Cils Scintillants Sparkling Mascara Top Coat Jazzy Blue

Gepost in beauty

CHANEL Cils Scintillants Sparkling Mascara Top Coat Jazzy Blue, CHANEL Cils Scintillants, CHANEL Jazzy Blue, turquoise mascara, blauwe mascara, colored mascara, mascara top coat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, wimpers, lashes, chanel make-up, chanel fall 2015

CHANEL make-up is lang niet altijd de beste make-up, maar toch heb ik er een enorm zwak voor. Voor de highlighters, de nagellak, maar zeker ook mascara’s en in dit geval mascara top coats van CHANEL. Een top coat voor je wimpers met turquoise glitters? Ik weet niet of ik dat heel erg “CHANEL” vind, maar ik word er wel heel blij van.

CHANEL Cils Scintillants Sparkling Mascara Top Coat Jazzy Blue, CHANEL Cils Scintillants, CHANEL Jazzy Blue, turquoise mascara, blauwe mascara, colored mascara, mascara top coat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, wimpers, lashes, chanel make-up, chanel fall 2015

De CHANEL Cils Scintillants Sparkling Mascara Top Coat draag je over je (CHANEL) mascara heen als glinsterende topcoat. Bas vindt blauwe eyeliner en mascara echt verschrikkelijk, maar zelfs hij vond ze nu mooi. Deze top coat valt op – ‘hé, je hebt iets op je wimpers’-, maar valt niet zó erg op dat je hem niet meer benoemt wegens te veel open deur. Als jullie nog begrijpen wat ik bedoel.

De kwaliteit van de top coat is goed: hij doet wat hij belooft. Eerlijk gezegd was ik pas écht blown away toen ik de top coat er ‘s avonds afhaalde: die turquoise glitters in combinatie met dat zwart… Wauw, mag ik hier een oogschaduw van?!

CHANEL Cils Scintillants Sparkling Mascara Top Coat Jazzy Blue, CHANEL Cils Scintillants, CHANEL Jazzy Blue, turquoise mascara, blauwe mascara, colored mascara, mascara top coat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, wimpers, lashes, chanel make-up, chanel fall 2015

Tja, je moet van turquoise glitters op je wimpers houden. If you do, dan kan ik Jazzy Blue van harte aanbevelen.

CHANEL Cils Scintillants Sparkling Mascara Top Coat Jazzy Blue, CHANEL Cils Scintillants, CHANEL Jazzy Blue, turquoise mascara, blauwe mascara, colored mascara, mascara top coat, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, wimpers, lashes, chanel make-up, chanel fall 2015

Ohja, vergeet ik bijna te vertellen dat CHANEL Cils Scintillants Sparkling Mascara Top Coat Jazzy Blue al even in de winkels ligt, maar limited edition is. Ben er dus snel bij als je ‘m ook wilt. Hier kun je ‘m nog bestellen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties