logo
11 October 2015

Cricket jumper

Gepost in mijn outfits

sunday morning, h&m trend, oranje lipstick, blauwe wimpers, double breasted coat, off white, donkerblauw, all stars, skinny jeans, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, bakfiets, blank nyc jeans, glamoroussunday morning, h&m trend, oranje lipstick, blauwe wimpers, double breasted coat, off white, donkerblauw, all stars, skinny jeans, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, bakfiets, blank nyc jeans, glamoroussunday morning, h&m trend, oranje lipstick, blauwe wimpers, double breasted coat, off white, donkerblauw, all stars, skinny jeans, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, bakfiets, blank nyc jeans, glamoroussunday morning, h&m trend, oranje lipstick, blauwe wimpers, double breasted coat, off white, donkerblauw, all stars, skinny jeans, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, bakfiets, blank nyc jeans, glamoroussunday morning, h&m trend, oranje lipstick, blauwe wimpers, double breasted coat, off white, donkerblauw, all stars, skinny jeans, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, bakfiets, blank nyc jeans, glamorous

Deze trui is best lastig te combineren: de kleuren die erin zitten, daar heb ik gewoon niet zoveel van. Oranje, donkerblauw en off white zijn niet goed gerepresenteerd in mijn garderobe. Gelukkig ontdekte ik net op tijd dat deze jas qua kleur echt perfect bij de trui past. Ik vind het een geweldige combi!

Ik draag:

Glamorous Cricket Jumper (hier kun je een look alike vinden)
Blank NYC Skinny Jeans (kun je hier vinden)
H&M Trend off white double breasted jas (hier kun je een look alike vinden)
Converse All Stars (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties