logo
25 October 2015

essie Bell Bottom Blues

Gepost in beauty

essie Bell Bottom Blues, essie Taking Center Stage, essie herstcollectie 2015, essie nagellak, the make up spot, beautyblog, blauwe nagellak, fashion is a party, fashion blogger, essie bell bottom blues swatch, essie taking center stage review

Wat mij betreft één van de mooiste lakjes uit essie’s herfstcollectie: essie Bell Bottom Blues. essie noemt deze kleur zelf ‘Midnight Indigo Blue’ en daar kan ik wel inkomen. In het flesje lijkt er ook wat groen door de lak heen te zitten en neight hij daardoor een beetje naar duochrome, maar op de nagel zelf zie je daar niet veel meer van terug. De kleur doet me denken aan de tint van deze CHANEL eyeliner.

De nagellak dekt super: met één laagje ben je er eigenlijk al. Ik draag er hier twee, voor een net wat intenser resultaat. essie blijft standaard erg goed zitten bij mij. Bell Bottom Blues is een aanrader!

Je koopt essie Bell Bottom Blues -uit de Taking Center Stage collectie- bijvoorbeeld hier.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties