logo
22 October 2015

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion True Liar

Gepost in beauty

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion True Liar / Fashion is a party

Liquid lipsticks, ik ben er dol op! Eigenlijk weet ik niet eens precies waarom, maar als ze van goede kwaliteit zijn, vind ik vloeibare lipsticks vaak fijner werken en een mooier resultaat geven dan “compacte” lipsticks. Lucky me komen steeds meer merken met liquid lipsticks over de brug. Ook Estée Lauder heeft ze sinds een tijdje en noemt ze: Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion True Liar / Fashion is a party

De Lip Potions zouden een ‘smooth en sculpted’ finish geven, de lippen voeden en zacht houden, goed gepigmenteerd zijn, lang blijven zitten en precies aanbrengen. Volgens Estée Lauder zijn ze dus eigenlijk gewoon perfect.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion True Liar / Fashion is a party

Ik moet zeggen: ik ben inderdaad blij met mijn Lip Potion. Hij is zeer goed gepigmenteerd en blijft bovengemiddeld zitten. Wel vind ik de applicator niet ideaal aanbrengen: ik gebruik toch liever een kwastje. Ook vind ik dat de lipstick mijn lippen juist wat uitdroogt, dus ik heb niet het gevoel dat de Lip Potion voedend is.

Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion True Liar / Fashion is a party

Er zijn zestien tinten Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion en ik heb de kleur ‘True Liar’, een prachtige roodpaarse tint. Heel classy! Je koopt ‘m bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties