logo
23 October 2015

Eyes Lips Face High Definition Poeder en Kabuki Face Brush

Gepost in beauty

Eyes Lips Face High Definition Poeder en Kabuki Face Brush / Fashion is a party

Gezichtspoeder: ik heb er een beetje een haat-/liefdesverhouding mee. Een poeder kan echt de finishing touch zijn van foundation, maar het risico is en blijft altijd een “poedersnoet”. Dit laatste voorkom je onder andere door te kiezen voor een “doorzichtig” poeder. Ik probeerde die van Eyes Lips Face: een budgetmerk dat je via hun eigen webshop kunt kopen. En gelijk ook de Kabuki Face Brush van het merk, om de poeder mee aan te brengen.

Ik kan er lang of kort over zijn, maar het komt erop neer dat ik eigenlijk niet zo goed weet wat te vinden van dit High Definition Poeder. Ik gebruik het al een tijdje en vind het prima, maar niet fantastisch. Als ik onderstaande voor- en nafoto vergelijk, dan vind ik op de na-foto (als ik ‘m uitvergroot vooral) dat ik inderdaad een beetje een “poedersnoet” heb. Vooral bij mijn neus. Maar ik weet ook dat het er erg vanaf hangt hoeveel je aanbrengt en begin dan toch te twijfelen of ik hier niet gewoon meer had aangebracht dan nodig. Toch vind ik dat de poeder niet fantastisch blijft zitten, maar ik vind dat ik bij andere gezichtspoeders ook gedurende de dag nog wel moet bijwerken wil ik mijn gezicht mat houden.

Eyes Lips Face High Definition Poeder en Kabuki Face Brush / Fashion is a party

We mogen niet vergeten dat dit poeder €6,80 kost. Ik gebruik ook een doorzichtig gezichtspoeder van Laura Mercier, die mag je natuurlijk niet met deze vergelijken. Wat dat betreft vind ik dat Eyes Lips Face echt een prima product levert.

Dan nog even over de Kabuki Face Brush: hiervoor geldt een beetje hetzelfde als voor het poeder. Het is een prima kwast, maar ik merk wel dat het een budgetkwast is. Hij is net even wat minder zacht dan een wat luxere kwast. Maar voor wat je ervoor betaalt doet hij zijn werk en mag ik niet klagen.

Eyes Lips Face High Definition Poeder en Kabuki Face Brush / Fashion is a party

Je vindt het poeder hier en de kwast hier. Heb jij wel eens wat geprobeerd van Eyes Lips Face?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties