logo
30 October 2015

Guess Double Dare Eau de Toilette

Gepost in beauty

Guess Double Dare Eau de Toilette / Fashion is a party

Ik houd best van een beetje ordi, maar de flacon en verpakking van de nieuwe Guess Double Dare eau de toilette kan mij helaas niet bekoren. Die studs en dat kettinkje… het is me allemaal een beetje te fout. En ja, ik heb de flacon expres op knalroze gefotografeerd: om het nog wat erger te maken, haha.

Guess Double Dare Eau de Toilette / Fashion is a party

Gelukkig ben ik wel echt fan van de geur van Guess Double Dare en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat. Hij ruikt heel fris en fruitig. Ingrediënten zijn onder andere wilde aardbeien, lychee, jasmijn en viooltjesbladeren. Ik draag ‘m de hele week al en ben ‘m nog lang niet zat. Wel vind ik dat hij snel vervliegt. Daaraan kun je goed merken dat het geen eau de parfum, maar een eau de toilette is.

Guess Double Dare koop je bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties