logo
17 October 2015

Jayne Min x & Other stories

Gepost in fashion

Jayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories / Fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a partyJayne Min x & Other stories, jayne min, & other stories, & other stories fall/winter 2015, styling, stop it right now, fall/winter trends, all white, faux fur coat, faux fur jas, beige, mules, muiltjes, fashion blogger, fashion is a party

Wellicht dat bij de naam ‘Jayne Min’ niet gelijk een lampje gaat branden bij je, maar ze is de dame achter dit blog.

Voor & Other Stories deed ze de styling van een deel van de herfst-/wintercollectie van & Other Stories. De lichte kleuren zijn duidelijk een “ding” deze herfst. Zie ook deze post.

Ik vind zowel de collectie als de styling prachtig en daarmee het delen waard. Kan nu die faux fur jas mijn garderobe invliegen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties