logo
4 October 2015

KIKO Rebel Romantic Colour Definition Eyeliner And Kajal Darling Butter

Gepost in beauty

KIKO Rebel Romantic Colour Definition Eyeliner And Kajal Darling Butter, kiko rebel romantic, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, kajal, eyeliner, huidskleurig oogpotlood

Ik was super enthousiast over het lippotlood en de lipstick uit de KIKO Rebel Romantic collectie die ik geprobeerd had. Die vroegen om meer! Daarom vandaag: de KIKO Rebel Romantic Colour Definition Eyeliner en Kajal in Darling Butter. Simpel gezegd: een oogpotlood in boterkleur. Boterkleur? Ja, apart hè?! Dat vond ik dus ook, daarom nam ik ‘m mee uit Parijs.

KIKO Rebel Romantic Colour Definition Eyeliner And Kajal Darling Butter, kiko rebel romantic, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, kajal, eyeliner, huidskleurig oogpotlood

De verkoopster in de KIKO winkel vertelde me dat je het potlood goed kunt gebruiken op je onderste waterlijn. Vaak wordt een huidkleurig of wit potlood aan de binnenkant van de waterlijn gebruikt om de ogen groter te laten lijken. Deze tint is wat warmer, wat de ogen gelijk ook een wat warmere uitstraling geeft. Ik ben fan!

KIKO Rebel Romantic Colour Definition Eyeliner And Kajal Darling Butter, kiko rebel romantic, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, kajal, eyeliner, huidskleurig oogpotlood

Ook de textuur is prima: zacht en romig. Het potlood is goed gepigmenteerd, er is niets aan te merken op de kwaliteit.

KIKO Rebel Romantic Colour Definition Eyeliner And Kajal Darling Butter, kiko rebel romantic, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, oogpotlood, kajal, eyeliner, huidskleurig oogpotlood

KIKO Rebel Romantic Colour Definition Eyeliner And Kajal Darling Butter kost €5,90 en vind je hier in de KIKO webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties