logo
8 October 2015

KIKO Rebel Romantic Contouring Pencil Set Light to Medium

Gepost in beauty

KIKO Rebel Romantic Contouring Pencil Set Light to Medium, kiko rebel romantic, contouring set, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, kiko contouring pencil set, highlighter, bronzer, highlighter potlood, bronzer potlood, chubby sticks, beautyblog

Contour kits heb ik inmiddels voor de rest van mijn leven, maar contour péncils waren nog nieuw voor mij. KIKO heeft in haar Rebel Romantic collectie een Contouring Pencil Set uitgebracht met daarin twee “chubby sticks”: één highlighterpotlood en één bronzerpotlood. Er zijn twee verschillende kleurvarianten: Light to Medium en Medium to Dark. Uiteraard heb ik de eerste.

KIKO Rebel Romantic Contouring Pencil Set Light to Medium, kiko rebel romantic, contouring set, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, kiko contouring pencil set, highlighter, bronzer, highlighter potlood, bronzer potlood, chubby sticks, beautyblog

Het bronzerpotlood vind ik erg fijn: hij brengt echt super gemakkelijk aan en je kunt er heel precies mee werken. Vooral langs je neus is dat bijvoorbeeld fijn. Ook kun je hem heel goed blenden, maar dat hoeft natuurlijk niet: zo kun je vrij precies doseren hoe aanwezig je je contouren wilt hebben. Echt een aanrader, zeker ook voor beginners!

Dan het highlighterpotlood. Hier ben ik wat minder fan van. Ik vind de textuur niet heel prettig en heb het gevoel dat de highlighter wat op de huid blijft liggen: hij blendt niet perfect weg als een natuurlijke glow. Bovendien heb ik genoeg highlighters die ik mooier vind, deze is gewoon niet zo bijzonder.

KIKO Rebel Romantic Contouring Pencil Set Light to Medium, kiko rebel romantic, contouring set, kiko rebel romantic review, kiko rebel romantic swatches, kiko contouring pencil set, highlighter, bronzer, highlighter potlood, bronzer potlood, chubby sticks, beautyblog

De KIKO Rebel Romantic Contouring Pencil Set is een leuk setje, maar echt vooral vanwege de bronzer dus! Je vindt de potloden hier in de KIKO webshop, voor €9,90.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties