logo
10 October 2015

LUSH Nightwing shower jelly & LUSH Lord of Misrule shower (s)cream

Gepost in beauty

LUSH Nightwing shower jelly & LUSH Lord of Misrule shower (s)cream, lush halloween, lush nightwing shower jelly, lush lord of misrule shower cream, lush halloween 2015, lush nederland, lush shower jelly, lush halloween review, lush wintercollectie, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Heerlijk: LUSH heeft weer een nieuwe limited edition collectie. Zoals jullie wellicht weten word ik altijd erg enthousiast als LUSH nieuwe producten uitbrengt die heerlijk ruiken, een leuke naam én leuk uiterlijk hebben en ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Helaas heb ik geen bad meer om de badproducten uit de collectie te testen, maar ik heb me wél gewaagd aan de nieuwe shower jelly en shower cream.

De LUSH Nightwing shower jelly en LUSH Lord of Misrule shower cream zitten in de Halloween collectie van LUSH, die sinds vorige week verkrijgbaar is.

Is de Nightwing shower jelly niet tof? Hij zit als het ware ‘opgerold’ in het potje, maar als je hem eruit haalt, heeft hij de vorm van een vleermuis. Dat vind ik echt heel erg cool bedacht! Toch ben ik persoonlijk meer fan van de Lord of Misrule shower cream. Puur omdat ik een flesje met een vloeibare substantie het meest praktisch vind onder de douche. De shower jelly uit de kerstcollectie van LUSH heb ik net opgemaakt. Ik was er altijd mee in gevecht. De jelly glijdt zo snel uit je handen. Als je er een stukje afbreekt dan breek je al gauw te veel. Maar om met dat hele ding te gaan zepen vind ik ook wat onhandig; vaak laat ik hem drie keer vallen. Wel vind ik de ‘jelly’ substantie heel fijn en zacht aanvoelen op de huid. Ik blijf er zeker mee vechten ;-).

Beide geuren vind ik erg lekker en typische LUSH geuren: fris, kruidig en natuurlijk. In de Nightwing shower jelly zit onder andere aloë vera en limoensap. In Lord of Misrule zit bijvoorbeeld zwarte peper en patchoeli-olie.

LUSH Nightwing shower jelly & LUSH Lord of Misrule shower (s)cream, lush halloween, lush nightwing shower jelly, lush lord of misrule shower cream, lush halloween 2015, lush nederland, lush shower jelly, lush halloween review, lush wintercollectie, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ohja: nog even thumbs up voor de leuke ‘How to use’ op de Lord of Misrule collectie.

LUSH Nightwing shower jelly kost €6,95 per stuk (hier doe je echt heel erg lang mee) en LUSH Lord of Misrule shower cream kost €8,50 voor 100 gram.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties