logo
3 October 2015

Miu Miu Eau de Parfum

Gepost in beauty

miu miu, miu miu eau de parfum, miu miu parfum, fashion is a party, beauty, beautyblog, miu miu eau de parfum review, fashion blogger

Ik ben dol op Miu Miu en dan met name op de zonnebrillen van het zusje van Prada. Uiteraard was ik daarom super excited toen ik hoorde dat Miu Miu haar eerste parfum uit zou brengen. De flacon vond ik gelijk prachtig: het contrast tussen het lichte blauw en de zachte vormen in combinatie met de strakke, felrode dop vind ik heel erg tof. Miu Miu staat bekend om het ‘tegenintuïtive’ (nee, dat woord heb ik niet zelf bedacht) en dat komt in de vormgeving van de flacon dus duidelijk terug.

miu miu, miu miu eau de parfum, miu miu parfum, fashion is a party, beauty, beautyblog, miu miu eau de parfum review, fashion blogger

De geur is bloemig en kruidig: ingrediënten zijn onder andere jasmijn, roos en patchoeli. Ik vind ‘m lekker, maar het is niet zo’n hele aparte of herkenbare geur, wat ik juist wel had verwacht van Miu Miu. Al heel vaak heb ik ‘m gedragen, maar tijdens het schrijven van deze post moest ik toch weer even ruiken: hoe ruikt hij ook alweer?

Miu Miu Eau de Parfum kost €82,50 voor 50 ml. Er is ook een Shower Gel, Body Lotion en Body Cream. Je koopt de parfum bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties