logo
26 October 2015

Real Techniques Deep Cleansing Gel

Gepost in beauty

Real Techniques Deep Cleansing Gel, Real Techniques, Real Techniques Deep Cleansing Gel, Real Techniques Deep Cleansing Gel review, beautyblog, Real Techqniques cleansing gel, clean make-up brushes, how to clean brushes, kwasten wassen, kwasten schoonmaken, reinigingsgel

Nadat Real Techniques zo’n honderdduizend kwasten heeft uitgebracht, was een reinigingsproduct voor kwasten een logisch vervolg. Ik had er zelf nog niet aan gedacht, maar toen de cleansing gel aangekondigd werd, dacht ik gelijk: natúúrlijk.

De naam zegt het al: de Real Techniques Deep Cleansing Gel is een gel. Hij is doorzichtig en doet mij erg denken aan Zwitsal Zeepvrije Wasgel, wat ik eerder een tijdje gebruikt heb voor het reinigen van mijn kwasten.

Hoewel de gel er wat chemisch uitziet en aanvoelt, ruikt hij niet zo: ik vind de geur fris en aangenaam. Als je wat meer gel gebruikt, dan gaat hij lekker schuimen. Dat zegt natuurlijk niets over hoe schoon je kwasten worden, maar toch vind ik schuim echt het toppunt van wassen, haha.

De Pixiwoos hebben een video gemaakt over hoe de Real Techniques Deep Cleansing Gel te gebruiken. Die vind je hier.

Real Techniques Deep Cleansing Gel, Real Techniques, Real Techniques Deep Cleansing Gel, Real Techniques Deep Cleansing Gel review, beautyblog, Real Techqniques cleansing gel, clean make-up brushes, how to clean brushes, kwasten wassen, kwasten schoonmaken, reinigingsgel

Mijn mening? De gel doet prima zijn werk, maar wat mij betreft niet beter dan een shampoo of ander product waarmee je je kwasten kunt wassen. Ik geef zelf de voorkeur aan deze LUSH zeep, omdat ik het gevoel heb dat die wat antibacteriëler is (ik kan het niet technisch beoordelen hoor, dat is puur mijn gevoel) en daarmee wat beter voor mijn huid.

Wat ik toch wel een minpuntje vind van de Deep Cleansing Gel: wat mij betreft is de prijs vrij hoog in verhouding tot hoe lang je met één flesje doet. Ik heb best wat kwasten en ze nu twee keer gewassen met deze gel. Ik denk dat ik nog zo’n drie rondes kan doen en dan ben ik wel door de Deel Cleansing Gel heen. Dit product is dus helaas niet zo heel zuinig in gebruik.

Je koopt Real Techniques Deep Cleansing Gel bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties