logo
19 October 2015

When it gets crips in the fall

Gepost in mijn outfits

when it gets crips in the fall, pumps, suède pumps, h&m pumps, mom jeans, bdg jeans, & other stories, sweater, black sweater, fashionology, fashion blogger, fashion is a party, herfstoutfit, herfst 2015, outfit fall, fall trendswhen it gets crips in the fall, pumps, suède pumps, h&m pumps, mom jeans, bdg jeans, & other stories, sweater, black sweater, fashionology, fashion blogger, fashion is a party, herfstoutfit, herfst 2015, outfit fall, fall trendswhen it gets crips in the fall, pumps, suède pumps, h&m pumps, mom jeans, bdg jeans, & other stories, sweater, black sweater, fashionology, fashion blogger, fashion is a party, herfstoutfit, herfst 2015, outfit fall, fall trendswhen it gets crips in the fall, pumps, suède pumps, h&m pumps, mom jeans, bdg jeans, & other stories, sweater, black sweater, fashionology, fashion blogger, fashion is a party, herfstoutfit, herfst 2015, outfit fall, fall trendswhen it gets crips in the fall, pumps, suède pumps, h&m pumps, mom jeans, bdg jeans, & other stories, sweater, black sweater, fashionology, fashion blogger, fashion is a party, herfstoutfit, herfst 2015, outfit fall, fall trends

In een volgend leven word ik model. Gewoon omdat ik dan allemaal dingen aan mag die hartstikke niet praktisch en comfortabel, maar wel helemaal geweldig zijn. Zoals helemaal-niet-hoge hakken.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is: ik vind deze suède pumps echt heel mooi staan, maar blijkbaar vallen ze tegenwoordig toch in mijn ‘iets te onpraktisch’-hokje, want ik doe ze weinig aan. Helaas.

Ik draag:

& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
BDG mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
H&M suède pumps (hier kun je look alikes vinden)
Fashionology ketting (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties