logo
14 October 2015

The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Essence Lotion en Intensely Revitalising Cream

Gepost in beauty

the body shop, the body shop oils of life, the body shop oils of life review, The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Essence Lotion en Intensely Revitalising Cream, skin care, dagcrème, the body shop nederland, the body shop webshop, goede huidverzorging, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De nieuwste skin care lijn van The Body Shop heet Oils Of Life. Het is een lijn gebaseerd op ‘seed oils’ en drie oliën in het bijzonder: komijnolie, rozenbottelolie en camelia olie. Ik testte twee producten uit de lijn: de The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Essence Lotion en Intensely Revitalising Cream. Beiden gebruik je na elkaar na het reinigen van je gezicht.

Stap één is de lotion. Op de verpakking lees ik dat het gaat om ‘a daily lotion that provides instant visible results while preparing and activating skin for the next steps of your routine’.

Van een olie verwacht ik dat deze vet is, maar dat geldt voor deze olie helemaal niet. Het is een heel apart product. Niet waterig, niet vet en eigenlijk ook niet ergens ertussenin: ik kan de substantie niet goed omschrijven, maar vind ‘m heel fijn. The Body Shop schrijft erover: ‘This Revitalising Essence Lotion supremely combines the freshness of water and the nourishing feel of oil’. Het product voelt verfrissend, verzorgend en kalmerend aan.

the body shop, the body shop oils of life, the body shop oils of life review, The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Essence Lotion en Intensely Revitalising Cream, skin care, dagcrème, the body shop nederland, the body shop webshop, goede huidverzorging, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De crème ruikt hetzelfde en ik heb het gevoel dat de werking ook ongeveer hetzelfde is: net zo goed fris, verzorgend en kalmerend. De substantie van de cream is alleen – uiteraard- anders. Ik geloof wel dat de twee producten elkaar aanvullen door hun verschillende texturen. Al weet ik nog niet zo goed of de olie voor mij wel voldoende toevoegt naast de crème. Ik kan niet zo goed merken dat ze allebei een andere functie hebben, al ben ik met mijn droge huid altijd wel fan van een extra stapje verzorging.

Voor mijn huidtype zijn deze producten hydraterend genoeg en toch zijn ze totaal niet vet en heel luchtig. The Body Shop Oils Of Life geeft me een luxegevoel. Ik ben fan!

the body shop, the body shop oils of life, the body shop oils of life review, The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Essence Lotion en Intensely Revitalising Cream, skin care, dagcrème, the body shop nederland, the body shop webshop, goede huidverzorging, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Essence Lotion kost €16,- (160 ml.) en de The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Cream kost €27,- (50 ml.). De Oils Of Life lijn bevat naast deze producten ook nog een Gel Cream.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties