logo
4 October 2015

Outfit recap september

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap september, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfits, outfit herfst, trends 2015, cropped top, trenchcoat, culottes, double breasted blazer, all black, stripes, pumps, & other storiesoutfit recap, outfit recap september, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfits, outfit herfst, trends 2015, cropped top, trenchcoat, culottes, double breasted blazer, all black, stripes, pumps, & other storiesoutfit recap, outfit recap september, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfits, outfit herfst, trends 2015, cropped top, trenchcoat, culottes, double breasted blazer, all black, stripes, pumps, & other storiesoutfit recap, outfit recap september, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfits, outfit herfst, trends 2015, cropped top, trenchcoat, culottes, double breasted blazer, all black, stripes, pumps, & other storiesoutfit recap, outfit recap september, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfits, outfit herfst, trends 2015, cropped top, trenchcoat, culottes, double breasted blazer, all black, stripes, pumps, & other storiesoutfit recap, outfit recap september, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfits, outfit herfst, trends 2015, cropped top, trenchcoat, culottes, double breasted blazer, all black, stripes, pumps, & other storiesoutfit recap, outfit recap september, fashion is a party outfits, fashion blogger, zomeroutfits, outfit herfst, trends 2015, cropped top, trenchcoat, culottes, double breasted blazer, all black, stripes, pumps, & other stories

September is voorbij en daarmee zijn de zomeroutfits van dit jaar officieel achter de rug. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Ook deze maand zet ik natuurlijk weer even al mijn outfits van de afgelopen weken voor jullie op een rij. Mijn favorieten zijn één, twee en zeven.

Welke vind jij leuk?

P.S. Klik op de foto’s voor de originele outfitposts!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties