logo
24 October 2015

Black and white

Gepost in mijn outfits

black and white, geruite sjaal, & other stories, zwarte sweater, midi rok, zwarte midi rok, nike air force 1, winged eyeliner, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, scarfz, zwart/wit, herfstoutfitblack and white, geruite sjaal, & other stories, zwarte sweater, midi rok, zwarte midi rok, nike air force 1, winged eyeliner, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, scarfz, zwart/wit, herfstoutfitblack and white, geruite sjaal, & other stories, zwarte sweater, midi rok, zwarte midi rok, nike air force 1, winged eyeliner, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, scarfz, zwart/wit, herfstoutfitblack and white, geruite sjaal, & other stories, zwarte sweater, midi rok, zwarte midi rok, nike air force 1, winged eyeliner, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, scarfz, zwart/wit, herfstoutfitblack and white, geruite sjaal, & other stories, zwarte sweater, midi rok, zwarte midi rok, nike air force 1, winged eyeliner, arnhem, fashion blogger, fashion is a party, scarfz, zwart/wit, herfstoutfit

Een tikje experimentele outfit, waar sommigen misschien van zullen gruwelen. Ik vind het contrast tussen de lange, zwarte rok en de grove, witte sneakers juist tof. Normaal zou deze combinatie een echte “korte pootjes-alert” worden, maar doordat ik van boven tot bijna onder zwart draag, valt dat hier gelukkig mee.

Ik draag:

& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend zwarte midi rok (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Force 1 sneakers (kun je hier vinden)
Scarfz geruite sjaal (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties