logo
14 November 2015

Andrélon Deluxe Repair & Shine Intensief Masker

Gepost in beauty

Andrélon Deluxe Repair & Shine Intensief Masker, andrélon, andrélon deluxe, andrélon deluxe repair & shine, haarmasker, andrélon haarmasker, droog haar, haarmasker droog haar, haarmasker beschadigd haar, andrélon deluxe review, beautyblog, unilever, fashion is a party

Drogisterijmerken op het gebied van haarverzorging positioneren zichzelf graag wat luxer in de markt met een premium lijn. Zo ook Andrélon: sinds kort is er Andrélon Deluxe. Deze lijn is onderverdeeld in ‘Colour & Shine’, ‘Volume & Shine’ en ‘Repair & Shine’. Ik testte het Andrélon Deluxe Repair & Shine Intensief Masker met amandelolie. Mijn haar kan erg droog zijn en dus best wel wat ‘repair’ gebruiken.

Andrélon Deluxe Repair & Shine Intensief Masker, andrélon, andrélon deluxe, andrélon deluxe repair & shine, haarmasker, andrélon haarmasker, droog haar, haarmasker droog haar, haarmasker beschadigd haar, andrélon deluxe review, beautyblog, unilever, fashion is a party

Ik zal heel eerlijk schrijven dat het echt heel lang geleden is dat ik een haarmasker heb gebruikt. Stom eigenlijk, want het is dus niet zo dat mijn haar dat niet nodig heeft. Ooit is mijn masker opgegaan en heb ik nooit een nieuwe gekocht, zo ongeveer zal het gegaan zijn. Wat ik vaak doe is een stuk of drie keer achter elkaar wassen met crèmespoeling. Dan is mijn haar ook lekker zacht. Ik dacht dat dat het effect van een haarmasker wel kan evenaren.

Andrélon Deluxe Repair & Shine Intensief Masker, andrélon, andrélon deluxe, andrélon deluxe repair & shine, haarmasker, andrélon haarmasker, droog haar, haarmasker droog haar, haarmasker beschadigd haar, andrélon deluxe review, beautyblog, unilever, fashion is a party

Nou, niet dus. Sinds ik dit masker gebruik weet ik weer wat ik heb gemist. Als je een crèmespoeling vergelijkt met een bodylotion, dan kun je dit masker vergelijken met een bodybutter. Zo ziet het er overigens ook uit.

Hoewel ik dus geen recentelijk vergelijkingsmateriaal heb, ben ik fan van dit product! Mijn haar wordt zacht, gevoed en daardoor minder droog. Wel merk ik dat dit effect niet zo heel lang standhoudt: na een dag voelen mijn punten alweer een stuk droger. Maar ja: voor de prijs van €6,99 mag je ook niet té veel verwachten, vind ik.

Je koopt Andrélon Deluxe Repair & Shine Intensief Masker bijvoorbeeld hier. Heb jij al een product uit de Andrélon Deluxe lijn geprobeerd?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties