logo
29 November 2015

Bourjois Ombre à Paupières Emauvante en Brun de Folie

Gepost in beauty

Bourjois Ombre à Paupières Emauvante en Brun de Folie , bourjois ombre à paupieres, Bourjois Ombre à Paupières swatches, Bourjois Ombre à Paupières review, oogschaduw, oogschaduw mono, douglas, beautyblog, fashion blogger, coty, fashion is a party

De iconische Ombre à Paupières oogschaduw van Bourjois is vernieuwd: Bourjois’ mono’s zijn bekend om het kleine, ronde doosje en die heeft sinds dit najaar een kleine metamorfose ondergaan. Er zijn acht nieuwe kleuren met drie verschillende texturen. In deze post laat ik er twee aan jullie zien: Emauvante (die ‘bruin-mauve parelmoer’ wordt genoemd) en Brun de Folie (Bourjois noemt ‘m ‘glinsterend donker taupe’). De textuur van de eerste wordt omschreven als ‘Pearly’ en van de tweede als ‘Shimmery’.

Bourjois Ombre à Paupières Emauvante en Brun de Folie , bourjois ombre à paupieres, Bourjois Ombre à Paupières swatches, Bourjois Ombre à Paupières review, oogschaduw, oogschaduw mono, douglas, beautyblog, fashion blogger, coty, fashion is a party

Ooit heb ik de ‘oude’ Bourjois Ombre à Paupières wel gehad, maar ik kan me niet goed meer herinneren hoe de kwaliteit was. De vernieuwde kwaliteit vind ik in ieder geval super: ik ben heel erg te spreken over de texturen en vind beide oogschaduws prachtig van kleur. Ik koop niet zo snel een mono, omdat ik ze relatief duur vind en heel veel mono’s gewoon niet zo bijzonder zijn. Geef mij dan maar een palette. Echter, als de mono heel mooi is, dan kan dat natuurlijk een ander verhaal worden. Deze tinten zijn allebei niet zo standaard en daarom, wat mij betreft, prima geschikt om wél als mono aan te schaffen.

Bourjois Ombre à Paupières Emauvante en Brun de Folie , bourjois ombre à paupieres, Bourjois Ombre à Paupières swatches, Bourjois Ombre à Paupières review, oogschaduw, oogschaduw mono, douglas, beautyblog, fashion blogger, coty, fashion is a party

In het doosje lijken de oogschaduws eigenlijk best wel saai, maar als je ze swatcht komen ze allebei tot leven. De linker valt wat weg op mijn huid, maar als ik wat meer aanbreng dan is hij wel degelijk zichtbaar. Emauvante heeft een prachtige parelmour/duochrome finisch, die subtiel is en daarom moeilijk vast te leggen op beeld. Brun de Folie is echt een oogschaduw voor de feestdagen, met veel glitter en ook zo’n subtiele duochrome gloed. Ze zijn goed samen te combineren.

Bourjois Ombre à Paupières Emauvante en Brun de Folie , bourjois ombre à paupieres, Bourjois Ombre à Paupières swatches, Bourjois Ombre à Paupières review, oogschaduw, oogschaduw mono, douglas, beautyblog, fashion blogger, coty, fashion is a partyBourjois Ombre à Paupières Emauvante en Brun de Folie , bourjois ombre à paupieres, Bourjois Ombre à Paupières swatches, Bourjois Ombre à Paupières review, oogschaduw, oogschaduw mono, douglas, beautyblog, fashion blogger, coty, fashion is a party

De nieuwe Bourjois Ombre à Paupières kun je met een gerust hart op je verlanglijstje zetten. Je koopt deze oogschaduws hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties