logo
22 November 2015

Brogues

Gepost in mijn outfits

brogues, fashion is a party, fashion blogger, & other stories, rok fringes, suède brogues, bomberjack, beige bomberjack, arnhem, all black, herfstoutfit, damesschoenen, veterschoenen, h&m trendbrogues, fashion is a party, fashion blogger, & other stories, rok fringes, suède brogues, bomberjack, beige bomberjack, arnhem, all black, herfstoutfit, damesschoenen, veterschoenen, h&m trendbrogues, fashion is a party, fashion blogger, & other stories, rok fringes, suède brogues, bomberjack, beige bomberjack, arnhem, all black, herfstoutfit, damesschoenen, veterschoenen, h&m trendbrogues, fashion is a party, fashion blogger, & other stories, rok fringes, suède brogues, bomberjack, beige bomberjack, arnhem, all black, herfstoutfit, damesschoenen, veterschoenen, h&m trendbrogues, fashion is a party, fashion blogger, & other stories, rok fringes, suède brogues, bomberjack, beige bomberjack, arnhem, all black, herfstoutfit, damesschoenen, veterschoenen, h&m trendbrogues, fashion is a party, fashion blogger, & other stories, rok fringes, suède brogues, bomberjack, beige bomberjack, arnhem, all black, herfstoutfit, damesschoenen, veterschoenen, h&m trend

Ik ga vanmiddag sinds lange tijd weer eens naar een persevent. Of beter geschreven: naar een persreisje (morgen ben ik alweer terug hoor)! Mogen jullie raden waarheen…

Ik draag:

& Other Stories beige bomberjack (kun je hier vinden)
H&M Trend zwart rokje (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories suède brogues (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties