logo
3 November 2015

Under the tree

Gepost in mijn outfits

under the tree, fashion is a party, cos, cos enkellaarzen, margiela x h&m, margiela blazer, zwarte blazer, weekday, nature's valley, stad.nl, rode lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion blogger, chelsea boots, zwarte enkellaarzenunder the tree, fashion is a party, cos, cos enkellaarzen, margiela x h&m, margiela blazer, zwarte blazer, weekday, nature's valley, stad.nl, rode lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion blogger, chelsea boots, zwarte enkellaarzenunder the tree, fashion is a party, cos, cos enkellaarzen, margiela x h&m, margiela blazer, zwarte blazer, weekday, nature's valley, stad.nl, rode lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion blogger, chelsea boots, zwarte enkellaarzen

Zo basic slash klassiek als in deze outfit zien jullie mij niet vaak. Het zal het drieëntwintigste levensjaar wel zijn…

Sorry voor de beperkte hoeveelheid foto’s, maar ik heb last gehad van ontstoken ogen, dus ik heb er wel eens fraaier uitgezien.

Ik draag:

Weekday wollen trui met V-hals (hier kun je een look alike vinden)
Margiela x H&M zwarte blazer (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
COS chelsea boots (hier kun je look alikes vinden)
Nature’s Valley via Stad.nl tas (zie deze post)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties