logo
2 November 2015

China Glaze Ghostess with the Mostess nagellak

Gepost in beauty

China Glaze Ghostess with the Mostess nagellak, china glaze, china glaze nagellak, china glaze ghostess with the mostess, fashion blogger, beautyblog, china glaze ghouls night out swatches, china glaze ghouls night out review, pretty polish, china glaze nederland, china glaze halloween 2015, glitternagellak

Het is alweer even geleden dat ik over China Glaze schreef. Het merk is in Nederland ietwat in de vergetelheid geraakt sinds een tijdje, maar ik ben nog steeds dol op China Glaze. Ja, de kwastjes zijn irritant smal, maar China Glaze vind ik altijd vernieuwend, niet bang om op te vallen en heeft inmiddels – in mijn beleving- maar nagellakkleuren en -effecten uitgebracht dan welk nagellakmerk dan ook.

China Glaze Ghostess with the Mostess is een glitternagellak uit de Halloween 2015 collectie. De oplettende volger heeft ‘m al voorbij zien komen op mijn Instagram. Hoewel het “gewoon” een glitternagellak (of eigenlijk is ‘confettinagellak’ een beter woord) is, snap ik door de kleurencombinatie absoluut de link met Halloween.

Op deze foto draag ik twee Ghostess with the Mostess laagjes over essie Private Weekend. Een witte ondergrond vond ik lekker spooky en dus het Halloween effect versterken. Maar oranje was ook een goede ondergrondkleur geweest!

China Glaze Ghostess with the Mostess komt uit de China Glaze Ghouls Night Out collectie en is bijvoorbeeld te koop bij Pretty Polish.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties