logo
11 November 2015

Color Club Star Light, Star Bright Nail Lacquer

Gepost in beauty

Color Club Star Light, Star Bright Nail Lacquer, color club halo hues, color club halo hues 2015, pretty polish, Color Club Star Light, Star Bright Nail Lacquer swatch, color club halo hues 2015 swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, holografische nagellak, color club nagellak, color club halo hues 2015 review

De Color Club Halo Hues collectie is een (internationaal) ontzettend populaire collectie met holografische nagellakken. Aan de twaalf lakken uit deze collectie zijn sinds kort zeven nieuwe lakken toegevoegd en Star Light, Star Bright is er daar één van.

Het is lang geleden dat ik een holografische nagellak droeg. Een aantal jaar geleden was het een enorme hype, maar die lijkt afgezwakt te zijn. Toch: in de internationale nagellakwereld (die ik best aardig in de gaten houd via Instagram), zie je nog heel veel holografische nagellak. Leuk is dat merken elkaar duidelijk willen overtreffen: de ene nagellak moet weer holografischer zijn dan de vorige.

Helaas is holografisch een moeilijk met de camera vast te leggen effect. Nagellakbloggers zijn er zeer bedreven in, maar ik vind het lastig. In ‘gewoon’ daglicht zie je niet heel veel bijzonders, maar met name in fel kunstlicht komen mijn nagels helemaal tot leven.

Op deze foto draag ik twee laagjes. Die blijven super goed zitten! Eén laagje is volledig dekkend, maar met twee houdt de lak wat langer.

Color Club Star Light, Star Bright Nail Lacquer kun je shoppen bij Pretty Polish.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties