logo
28 November 2015

essie haute tub

Gepost in beauty

essie, essie ski chic, essie haute tub, fashion blogger, beautyblog, essie ski chic review, essie haute tub swatches, essie ski chic swatches, nagellak, essie nail polish, essie nail lacquer, essie nagellak, fashion is a party

De wintercollectie van essie – ski chic – is geïnspireerd op wintersport. Zo heet dit lakje ‘haute tub’, afgeleid van een ‘hot tub’. Hoewel de collectie dus niet speciaal bedoeld lijkt voor de feestdagen, vind ik haute tub daar zeker wel heel geschikt voor. De kleur is heel dieppaars, met glitters en een subtiel duochrome effect richting groen. Dit is zeker het meest spannende lakje uit de collectie!

De laatste tijd is essie het nagellakmerk dat ik het meest draag, niet in de laatste plaats door de houdbaarheid. In combinatie met een top- en basecoat blijft essie zo een week zitten bij me!

essie haute tub is samen met de rest van de essie ski chic collectie verkrijgbaar vanaf 1 december.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties