logo
30 November 2015

Hoops

Gepost in mijn outfits

hoops, hoop cardigan, cardigan black white, boots fringes, statement necklace, isabel marant x h&m, fashion blogger, vanharen, peeptoe boots, urban outfitters, skinny jeans, & other stories, schiphol, statement ketting, fashion is a party outfitshoops, hoop cardigan, cardigan black white, boots fringes, statement necklace, isabel marant x h&m, fashion blogger, vanharen, peeptoe boots, urban outfitters, skinny jeans, & other stories, schiphol, statement ketting, fashion is a party outfitshoops, hoop cardigan, cardigan black white, boots fringes, statement necklace, isabel marant x h&m, fashion blogger, vanharen, peeptoe boots, urban outfitters, skinny jeans, & other stories, schiphol, statement ketting, fashion is a party outfitshoops, hoop cardigan, cardigan black white, boots fringes, statement necklace, isabel marant x h&m, fashion blogger, vanharen, peeptoe boots, urban outfitters, skinny jeans, & other stories, schiphol, statement ketting, fashion is a party outfitshoops, hoop cardigan, cardigan black white, boots fringes, statement necklace, isabel marant x h&m, fashion blogger, vanharen, peeptoe boots, urban outfitters, skinny jeans, & other stories, schiphol, statement ketting, fashion is a party outfits

Deze ‘hoop cardigan’ is inmiddels alweer twee jaar oud (time flies!), maar nog steeds favoriet. Het is een soort deken waar je compleet in weg kunt kruipen. Hij is te dragen als jas, maar aangezien ik een koukleum ben draag ik ‘m in deze maanden het liefste met ook nog een faux fur jas eroverheen. Wake me up when winter ends ;-).

Ik draag:

Isabel Marant x H&M hoop cardigan (hier kun je een look alike vinden)
Taza statement ketting (kun je hier vinden)
& Other Stories grijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte peeptoe enkellaarzen met fringes (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties