logo
16 November 2015

LUSH Reindeer Rock zeep en LUSH Ro’s Argan body conditioner

Gepost in beauty

LUSH Reindeer Rock zeep en LUSH Ro's Argan body conditioner / Fashion is a party

Eerder schreef ik al over nieuwe/limited edition LUSH shower gels/creams en over nieuwe LUHS Toothy Tabs. Vandaag is de beurt aan een zeep en een body conditioner van LUSH: Reindeer Rock en Ro’s Argan. De zeep is onderdeel van de winter-/kerstcollectie en daarmee limited edition. Ro’s Argan zit in de vaste LUSH collectie.

Reindeer Rock heeft een rendier ‘ingegraveerd’ (geïnspireerd op Scandinavische rotstekeningen) en ruikt lekker zoet en fruitig. Ingrediënten zijn onder andere cyprus en lingonbessen (ookwel rode bosbessen). Je kunt je met deze zeep volledig inzepen onder de douche, maar ik vind zeep tijdens het douchen toch wat onpraktisch, dus ik geef er de voorkeur aan hier alleen mijn handen mee te wassen. Afgezien van het rendier vind ik de zeep niet zo heel “kerstig”, maar dat geeft niet, want ik ga ‘m nooit opmaken vóór de kerstdagen.

Dan de bodyconditioner. I lóóve body conditioners van LUSH. Het zijn een soort bodylotions voor onder de douche: ideaal als ik moe ben of haast heb en geen zin/tijd om mij na het douchen in te smeren en te koukleumen. Deze body conditioner voedt mijn huid niet helemaal zo goed als een bodybutter kan doen, maar hij komt een heel eind. De geur is hetzelfde als de Rose Jam shower gel. Ingrediënten zijn onder andere: cacaoboter, fair trade shea boter, amandelolie, goji bessensap en arganolie. Jammer dat mijn bakje maar zo klein is: we want more (hallo Kerstman :-))!

LUSH Reindeer Rock zeep en LUSH Ro's Argan body conditioner / Fashion is a party

LUSH Reindeer Rock zeep kost €5,95 voor 100 gram en voor LUSH Ro’s Argan body conditioner betaal je €31,50 voor 225 gram. Dat is niet niks, maar je hebt niet veel nodig per keer en je voelt en ruikt de kwaliteit.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties