logo
7 November 2015

LUSH Santa’s Belly shower jelly, Rose Jam shower gel, Snow Fairy shower gel en The Comforter shower cream

Gepost in beauty

LUSH Santa's Belly shower jelly, Rose Jam shower gel, Snow Fairy shower gel en The Comforter shower cream, lush kerstcollectie, lush kerst, lush winter 2015, lush kerst 2015, lush kerstproducten 2015, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, douchegel, vegan, lush santa's belly, lush snow fairy, lush rose jam, lush the comforter, doucheproducten, skin care, lush nederland

Joepie, de kerstcollectie van LUSH is er weer! Onder de douche gaan was nog nooit zo’n feestje: er staan vier heerlijke doucheproducten in kerstsfeer waar ik steeds maar moeilijk uit kan kiezen. Ik laat ze aan je zien!

– LUSH Santa’s Belly Shower Jelly (dat rijmt!) is een jelly zoals de Nightwing shower jelly uit de Halloween collectie. Toen schreef ik al dat ik shower jelly’s niet zo praktisch vind, maar ik merk dat ik er steeds meer handigheid mee begin te krijgen. Eerder plukte ik een stukje van de shower jelly af, maar ik heb ontdekt dat je toch beter gewoon met de hele shower jelly kunt inzepen. Het blijft wel echt oppassen dat de jelly niet uit je handen glipt.

Santa’s Belly ruikt fris en kruidig. En – niet te vergeten- feestelijk, want er zit vegan red wine in. Maar ook appelsap en zeewierextract. Het is een aparte geur, waar je van moet houden. Ik vind ‘m wel lekker, zeker wanneer ik afwissel met mijn andere shower gels en creams, die een stuk zoeter zijn. Ohja, LUSH heeft ook weer aan het oog gedacht hoor: in Santa’s Belly zitten een soort pailletjes/glitters verwerkt in de vorm van sterretjes. Heel kerstig!

LUSH Santa's Belly shower jelly, Rose Jam shower gel, Snow Fairy shower gel en The Comforter shower cream, lush kerstcollectie, lush kerst, lush winter 2015, lush kerst 2015, lush kerstproducten 2015, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, douchegel, vegan, lush santa's belly, lush snow fairy, lush rose jam, lush the comforter, doucheproducten, skin care, lush nederland

– LUSH Rose Jam is niet nieuw, maar wel limited edition. De kerst-/winterproducten van LUSH zijn altijd limited edition, maar een groot deel ervan komt jaarlijks terug. Snappie?

Rose Jam ruikt uiteraard naar rozen, om precies te zijn naar Organic Turkish Rose. Lekker, maar ook weer best een beetje apart en fijn om mee af te wisselen.

– LUSH Snow Fairy is beroemd en hoef ik waarschijnlijk niet meer te introduceren: ik begrijp dat menig vrouw deze in de winter inslaat voor het hele jaar. Bij Snow Fairy staat dan ook als enige op de verpakking: If you love it, stock up! This sweet treat won’t be around too long.

Snow Fairy doet mij denken aan kauwgom en dan van die hele roze. Of suikerspin. Of marsepein. Simpelweg aan alles wat zoet is. In eerste instantie vond ik Snow Fairy wel érg zoet, maar nu ben ik toch hooked geworden.

– LUSH The Comforter is de shower cream versie van The Comforter bubble bar. Speciaal voor iedereen zonder bad. Deze shower cream is nieuw, maar niet limited edition en dus officieel geen onderdeel van de kerstcollectie. Dat is alleen maar goed nieuws, want dat betekent dat je The Comforter het hele jaar kunt kopen. De geur van dit product doet me best wel denken aan Show Fairy, maar The Comforter ruikt meer zoals hij er ook uitziet: naar cassis. Er zitten inderdaad zwarte bessen in, maar ook vanille en amandelolie. En niet te vergeten… glitters!

LUSH Santa's Belly shower jelly, Rose Jam shower gel, Snow Fairy shower gel en The Comforter shower cream, lush kerstcollectie, lush kerst, lush winter 2015, lush kerst 2015, lush kerstproducten 2015, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, douchegel, vegan, lush santa's belly, lush snow fairy, lush rose jam, lush the comforter, doucheproducten, skin care, lush nederland

Oh, er is nog zoveel meer uit de LUSH kerstcollectie wat ik wil proberen/hebben. Het Cranberry gezichtsmasker bijvoorbeeld, de Christingle body conditioner of het Snow Fairy dusting powder (om in je bed te strooien!). Maar vooral ook mijn favoriet ten alle tijden: de Celebrate bodylotion.

LUSH Santa’s Belly kost €6,95 per stuk (hier doe je echt lang mee!) en LUSH Rose Jam kost €8,50 voor 100 gram. Voor LUSH Snow Fairy betaal je €7,95 voor 100 gram en voor LUSH The Comforter €8,50 voor 100 gram.

Heb jij ook LUSH kerstproducten op het oog?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties