logo




8 November 2015

Gradient

Gepost in mijn outfits

gradient, zara gradient heels, gradient heels, skinny jeans, & other stories, grey jeans, khaki knit, sweater, green sweater, white blouse, preppy, h&m trend, fashion blogger, fashion is a party, fall outfit, herfstoutfitgradient, zara gradient heels, gradient heels, skinny jeans, & other stories, grey jeans, khaki knit, sweater, green sweater, white blouse, preppy, h&m trend, fashion blogger, fashion is a party, fall outfit, herfstoutfitgradient, zara gradient heels, gradient heels, skinny jeans, & other stories, grey jeans, khaki knit, sweater, green sweater, white blouse, preppy, h&m trend, fashion blogger, fashion is a party, fall outfit, herfstoutfitgradient, zara gradient heels, gradient heels, skinny jeans, & other stories, grey jeans, khaki knit, sweater, green sweater, white blouse, preppy, h&m trend, fashion blogger, fashion is a party, fall outfit, herfstoutfitgradient, zara gradient heels, gradient heels, skinny jeans, & other stories, grey jeans, khaki knit, sweater, green sweater, white blouse, preppy, h&m trend, fashion blogger, fashion is a party, fall outfit, herfstoutfit

Bloesjes onder truien is natuurlijk al eeuwenoud, maar het is een soort van my new favourite thing.

Ik draag:

H&M Trend witte blouse (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories groene trui (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories grijze jeans (hier kun je een look alike vinden)
ZARA beige enkellaarzen met gradient hak (hier kun je beige enkellaarzen vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties