logo
10 November 2015

Miss Sporty My BFF Lipstick My Adorable Nude

Gepost in beauty

Miss Sporty My BFF Lipstick My Adorable Nude, miss sporty my bff lipstick, fashion blogger, fashion is a party, peach lipstick, miss sporty my bff lipstick review, miss sporty my bff lipstick swatches

Vorige maand heeft Miss Sporty een nieuwe lipsticklijn gelanceerd, speciaal voor vrouwen die hun beste vriendin hun BFF noemen, haha! Nee, de afkorting staat niet voor ‘My Best Friend Forever’, maar voor ‘My Beauty Friend Forever’.

De lijn bestaat uit maar liefst tien kleuren en vier kleurcategorieën: nudes, pinks, reds en trends. My Adorable Nude valt uiteraard in de eerste categorie.

Miss Sporty My BFF Lipstick My Adorable Nude, miss sporty my bff lipstick, fashion blogger, fashion is a party, peach lipstick, miss sporty my bff lipstick review, miss sporty my bff lipstick swatches

Volgens Miss Sporty zijn de lipsticks longlasting, dekken ze met één laagje, hydrateren ze je lippen en laten ze je lippen glanzen. En tot slot hebben ze een lekker (fruitig, vind ik) geurtje!

De textuur is inderdaad romig en het effect glanzend, maar niet té glanzend. Van uitgedroogde lippen heb ik zeker geen last. Helaas kan ik niet zeggen dat de lipstick longlasting is. Dat had ik eigenlijk ook niet verwacht met zo’n romige textuur.

Miss Sporty My BFF Lipstick My Adorable Nude, miss sporty my bff lipstick, fashion blogger, fashion is a party, peach lipstick, miss sporty my bff lipstick review, miss sporty my bff lipstick swatches

Als je My Adorable Nude swatcht lijkt hij vrij donker en een beetje bruin, maar op de lippen vind ik het juist meer een peachy tint. Echt nude vind ik ‘m niet. Het is wel een perfecte kleur voor alledag, die overal bij past. Ik heb ‘m al veel gedragen!

Miss Sporty My BFF Lipstick My Adorable Nude, miss sporty my bff lipstick, fashion blogger, fashion is a party, peach lipstick, miss sporty my bff lipstick review, miss sporty my bff lipstick swatches

Al met al raad ik ‘m wel aan hoor. Aan zo’n klein prijsje (een adviesprijs van €2,99) kun je je ook niet echt een buil vallen.

Miss Sporty My BFF Lipstick My Adorable Nude, miss sporty my bff lipstick, fashion blogger, fashion is a party, peach lipstick, miss sporty my bff lipstick review, miss sporty my bff lipstick swatches

Miss Sporty My BFF Lipstick My Adorable Nude kun je bijvoorbeeld hier kopen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties