logo
9 November 2015

Skins Cosmetics Classics Box

Gepost in beauty

Skins Cosmetics Classics Box, fashion blogger, fashion is a party, skins cosmetics, diptique, rosebud salve, laura mercier, ren skincare, eau de parfum, scented candle, skins cosmetics oosterbeek, skins cosmetics winkels, beautyblog, luxe beautyproducten, skins cosmetics merken, high end beauty, kerstkado, gift box

Ja, ik mis de zomer nu ik om 17:00 in het donker deze post zit te typen. Maar oh, wat word ik blij van alle producten, pakketten en items die worden uitgebracht voor de feestdagen! Eén in de tweede categorie is de Skins Cosmetics Classics Box. Skins Cosmetics bestaat 15 jaar en heeft daarom een voordelige box samengesteld met Skins klassiekers.

Ik ben gezegend met een Skins winkel vlakbij (in Oosterbeek), maar uit zelfbescherming ben ik er na de lancering een paar jaar geleden niet meer geweest. Skins heeft prachtige luxemerken en het is alleen al een feestje om in een winkel rond te lopen, maar er te hebberig worden is niet goed voor de portemonnee.

Des te beter dat de Classics Box er nu is. In de box zit een kleine Diptique Scented Candle, By Kilian eau de parfum (7.5 ml.), Eve Lom cleanser (20 ml.), REN Clean Skincare Daily Supplement Moisturising Cream (15 ml.), Laura Mercier mascara, Rosebud Salve, Antonia’s Flowers Tiempe Passate eau de parfum (5 ml.), Gamila Secret Precious Pomegranate Mini Cleansing Bar (30 gr.), Hair Blax haarelastiekjes, Philip B Shampoo Nordic Wood (60 ml.), E. Coudray Body Cream (30 ml.).

Skins Cosmetics Classics Box, fashion blogger, fashion is a party, skins cosmetics, diptique, rosebud salve, laura mercier, ren skincare, eau de parfum, scented candle, skins cosmetics oosterbeek, skins cosmetics winkels, beautyblog, luxe beautyproducten, skins cosmetics merken, high end beauty, kerstkado, gift box

De mascara en de Rosebud Salve zijn full size producten, de rest zijn mini’s. Maar wel waardevolle mini’s: de Antonia’s Flowers eau de parfum kost bijvoorbeeld €167,80 voor 60 ml..

De Skins Cosmetic Classics Box vind ik een super kadotip voor wie houdt van wat luxe (beautyproducten). Of je nu nog geen enkel product eerder geprobeerd hebt en er op deze manier mee in aanraking wilt komen, of juist al een ervaren fan bent… als je van beauty en kwaliteit houdt, dan is deze box met een strik erom vinden zeker geen straf.

De Skins Cosmetics Classics Box kost €40,- en is te koop in de webshop of bij één van de winkels.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties