logo
1 November 2015

Nature’s Valley

Gepost in fashion

nature's valley, stad.nl, tas van buffelleer, leren handtas, landelijke stijl, landelijke woonaccessoires, interieuraccessoires, meubels, boetiekjes, nieuwe tas, handtas, damestas, fashion blogger, fashion is a party

Mijn nieuwe tas van Nature’s Valley, één van de bijzondere boetiekjes van Stad.nl. Wat vinden jullie ervan?!

Het is een tas van buffelleer en daardoor super stevig. Het is typisch zo’n tas die mooier gaat worden naarmate je ‘m vaker gebruikt, door het natuurlijke materiaal. Nature’s Valley maakt veel gebruik van natuurlijke materialen, maar doet dit verantwoord: al het leer dat ze verkopen is bijvoorbeeld restproduct van slachtvee en dus hebben Nature’s Valley producten geen extra dierenlevens gekost.

nature's valley, stad.nl, tas van buffelleer, leren handtas, landelijke stijl, landelijke woonaccessoires, interieuraccessoires, meubels, boetiekjes, nieuwe tas, handtas, damestas, fashion blogger, fashion is a party

Nature’s Valley verkoopt niet alleen tassen, maar ook kleding, schoenen, veel interieuraccessoires en zelfs complete meubels. Alles in dezelfde herkenbare landelijke stijl. Nu het weer kouder wordt, krijg ik helemaal zin om weg te kruipen in één van de poncho’s.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties