logo
13 November 2015

Black on track

Gepost in mijn outfits

black on track, puma sneakers, vanharen, zwart pantalon, scuba, bomber jack, & other stories, monki, paisley sjaal, pashmina sjaal, zwart/wit, roze lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion bloggerblack on track, puma sneakers, vanharen, zwart pantalon, scuba, bomber jack, & other stories, monki, paisley sjaal, pashmina sjaal, zwart/wit, roze lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion bloggerblack on track, puma sneakers, vanharen, zwart pantalon, scuba, bomber jack, & other stories, monki, paisley sjaal, pashmina sjaal, zwart/wit, roze lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion bloggerblack on track, puma sneakers, vanharen, zwart pantalon, scuba, bomber jack, & other stories, monki, paisley sjaal, pashmina sjaal, zwart/wit, roze lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion bloggerblack on track, puma sneakers, vanharen, zwart pantalon, scuba, bomber jack, & other stories, monki, paisley sjaal, pashmina sjaal, zwart/wit, roze lipstick, herfst, herfstoutfit, fashion is a party, fashion blogger

In deze outfit voelde ik me een beetje een hobbezak, maar nu ik de foto’s terugzie vind ik het geheel toch wel leuk. De roze lipstick is echt de kers op de taart, wat mij betreft. En ik vind het leuk dat het zwart/wit terugkomt in zowel de sjaal als de sneakers (die laatste kun je “gewoon” kopen bij vanHaren!).

Ik draag:

& Other Stories zwart bomberjack (kun je hier vinden)
H&M Trend zwarte broek (hier kun je een look alike vinden)
Monki sjaaltje (hier kun je een look alike vinden)
PUMA Vikky sneakers via vanHaren (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties